Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Recompensă de 50.000 de euro pentru găsirea ambulanțierului dispărut!

Cazul ambulanțierului maramureșean dispărut la sfârșitul săptămânii trecut a încins spiritele în rândul cunoscuților acestuia, care au hotărât să ia atitudine. Mai multe persoane din Borșa, orașul de unde este originar și ambulanțierul, au anunțat că oferă recompensă celui care îl găsește pe bărbat. Una dintre persoane a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că pune la bătaie nu mai puțin de 50.000 de euro!

Concret, potrivit site-ului vasiledale.ro, disparitia ambulantierului Vlad Ioan din Borsa i-a determinat pe mai multi borseni sa ia atitudine. În cursul serii de ieri, Mircea Botezan, un cunoscut borsean, a postat pe pagina personala de facebook articolul publicat pe www.vasiledale.ro, la care a adaugat: RECOMPENSA 50.000 DE EURO.

Reamintim că un bărbat din județul Maramureș a dispărut. Autoritățile îl caută după ce, mașina bărbatului a fost găsită în flăcări, într-un cartier din Cluj-Napoca, bărbatul fiind, însă, dispărut.

Bărbatul, un ambulanțier din Maramureș, a pornit luni spre Cluj, cu mașina personală, iar seara mașina acestuia a fost găsită în flăcări, el fiind de negăsit.

Pompierii și polițiștii încearcă să afle cum a luat foc mașina. Ioan Vlad are 1 metru 80 înălţime, păr grizonat şi ochi verzi. Oricine poate oferi informaţii despre bărbatul dispărut, să sune de urgenţă la 112.

Sursa – vasiledale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.