Ultima actualizare: azi, 19:55
Locale

FOTO. Pățania unui sătmărean care și-a comandat un șnițel

Un sătmărean a avut parte de un adevărat șoc după ce a mușcat dintr-un șnițel de pui cumpărat de la un supermarket din municipiu. 

Sătmăreanul și-a comdandat un șnițel, a cerut ca mâncarea să-i fie pusă la pachet și a plecat spre casă cu gândul că va mânca o bucată zdravănă și gustoasă de carne. Lucrurile însă nu au stat așa, iar după ce a mușcat din șnițel, omul a constat că doar pesmetul era prăjit, carnea fiind în totalitate crudă.

Bărbatul s-a întors la supermarket cerând socoteală. Angajații i-au spus că niciodată nu s-a mai întâmplat ca șnițelul să nu fie gătit. ,,Doamnele au insistat să imi da ceva în valoare de 6 lei, cât a costat acel șnițel”, a declarat sătmăreanul, pentru Portal SM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

Un comentariu

  1. nae Răspunde

    Nu mai mancati fratilor de la toti idiotii care ofera mancare , in tara noastra nu sunt legi de care sa se teama cei care atenteaza la viata noastra, acestia sunt criminali cu acte in regula. Cum altfel ai putea denumi pe cineva care te otraveste legal ?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.