Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Razie în piețe! Haine și încălțăminte contrafăcute, confiscate de polițiștii sătmăreni

Poliţiştii sătmăreni au ridicat în vederea confiscării  peste 150 de articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 17 000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a  Criminalității Economice, împreună cu inspectori de la Comisariatul Județean de Protecție a Consumatorilor au acționat în piețele agroalimentare și punctele de lucru ale comercianților persoane fizice și juridice, de pe raza municipiului Satu Mare.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au descoperit 151 de articole vestimentare, constând în îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile găsite, în valoare totală de 17 100 de lei, au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Ca urmare a activităților, polițiștii au întocmit 4 dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație de mărfuri contrafăcute. De asemenea, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19 000 de lei la Legea 12/1990, la Legea 8/ 1996,  respectiv la OG 28/1999.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.