Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Percheziții de amploare la traficanții din Cluj. Afaceri cu droguri în orașul studenților

În urma a 14 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, au fost arestate 6 persoane și au fost ridicați peste 10.000 de euro și 19.650 de lei, susceptibili a proveni din operațiuni cu substanțe ce ar avea efecte psihoactive.

Concret, în cursul zilei de 6 octombrie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au efectuat 14 percheziții la locuințele mai multor persoane, din Cluj-Napoca, Baciu și Oradea, bănuite de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2015 – prezent, cei în cauză ar fi achiziționat și distribuit substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 9,9 grame de amfetamină cu cofeină, 545 de grame substanță cristalină (4 CEC), 287 de grame substanță cristalină (3 MMC), 9 comprimate de culoare roz (4 CEC), 113 plicuri transparente cu zip-lock conținând substanță pulverulentă de culoare albă, 6 grame de cannabis, 4 timbre LSD, 1grinder, 17 telefoane mobile, 2 laptop-uri, cartele SIM și carduri SD. De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 19.650 de lei și 11.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Alți 5 bărbați sunt cercetați în stare de libertate. La data de 7 octombrie a.c., cei șase au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Activitatea a fost efectuată cu sprijinul Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Oradea și al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

4 comentarii

  1. Cicio Lina Răspunde

    …”tinerii frumosi si liberi” !! Hastag rezist si alti derbedei !!!

  2. Soros Răspunde

    Nu ti-a ieșit referendumul sau ce probleme ai?
    #REZIST rezistă, de aia o plătesc!

  3. sebi Răspunde

    au gasit droguri si valuta cash la pesede, si tiparnita de dolari ruginita furata de la taranisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.