Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Peste 100 de participanți la Satu Mare Creativ, primul workshop despre festivaluri

Peste 100 de sătmăreni creativi au participat la workshopul de vineri, organizat de Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare, la Casa Meșteșugarilor. Principala temă a sesiunii era construirea unui brand, tehnici de marketing și de comunicare, printr-un exemplu elocvent: Electric Castle, unul dintre cele mai puternice branduri din România.

Invitatul nostru, Andi Vanca, head of communications al Electric Castle a ținut o prezentare interactivă: cu aftermovie, imagini, exemple video despre comunicare. Iată un exemplu, cum au publicat artiștii festivalului, într-un video care combină informațiile despre artiști cu marcarea locației, comuna Bonțida:

După prezentare a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri, Andi fiind asaltat cu întrebări despre festival dar și despre evenimente, marketing, teme generale. Participanții au plecat cu idei noi și cu o experiență plăcută, iar organizatorii lansează un chestionar pentru cei prezenți și pentru cei care sunt interesați de workshopurile creative.

În curând vom începe pregătirile pentru a doua sesiune, despre care vom anunța publicul prin presă și pe canalele social media. Mulțumim pentru susținere Primăriei Municipiului Satu Mare, într-adevăr avem, cum scrie pe rollup, un oraș în mișcare, au concluzionat organizatorii evenimentului.

 

2 comentarii

  1. Om Răspunde

    O idee buna. Ca festivalul La Damburi a fost de o calitate indoielnica cu cantece de toata groaza. Numai pentru tineri nu. Sper ca cineva sa si filtreze ce formatii si ce canta acestia. Ca daca se promoveaza prostul gust atunci chiar nu are sens sa se arunce banii pe asa ceva.

  2. Delimano Răspunde

    Da, La Damburi, e o cacareaza tip Sam studia! O porcărie cât se poate de sinistra. Sper să scăpăm de jegul acesta de manifestări,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.