Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

VIDEO. Muștele ,,lovesc” din nou. Sos alb cu ,,carne”, la o pizzerie din municipiu

După ce zilele trecute un sătmărean a semnalat faptul că un fast food din centrul municipiului Satu Mare a servit o shaorma cu tot cu muște, a venit rândul altui client să facă reclamă unui alt fast food din municipiu. 

De data aceasta, un sătmărean a avut neplăcerea să constate faptul că în sosul alb, primit lângă o pizza comandată la o pizzerie din municipiu, înoată o muscă. Acesta a filmat insecta și trimis filmulețul pe adresa redacției noastre: ,,Se pare că nu doar în shaorma există carne”, a declarat sătmăreanul, pentru Portal SM.

Reamintim că zilele trecute un alt sătmărean a postat imagini ce înfățișau o shaorma cu o muscă uriașă înăuntru. Bărbatul și-a cumpărat shaorma de la un fast food din centrul municipiului Satu Mare, iar când a gustat din mâncare a găsit între ingrediente și un ,,musafir nepoftit”. O muscă de dimensiuni considerabile și-a făcut loc între carnea, cartofii prăjiți și sosurile din shaorma.

12 comentarii

  1. abc Răspunde

    Cineva s-a ”trezit” că o anumită pizzerie sponsorizează pe băieții cu drumul în Siberia. Existând ”riscul” ca ei să reușească și implicit pizzeria să-și facă o reclamă serioasă (doar s-a menționat expres pe saiturile de știri că familia B. a mâncat pizza decongelată de la ei tocmai în Vladivostok) repede se găsesc muște în meniu. Zilnic. Eu zic că au fost și înainte.
    PS. Acum vreo 6 luni la insistențele familiei am intrat și eu la ei. Când domnișoara responsabilă ”cu de toate” a pus înapoi în recipientul (bineînțeles de inox dar amestecat bine) sosul de usturoi semiconsumat de un alt individ și vroia să ne servească nouă …. Deci … am ieșit. Ne-am pierdut pofta de mâncare. Nu mi-am pierdut timpul să reclam. Doar și șoferii lor zilnic încearcă fel de fel de faze în circulație și nu vede nimeni. Pentru mine această pizzerie nu există. Scurt.

  2. Geo Răspunde

    Despre care Pizzerie e vorba???

  3. Calin Răspunde

    Gemelli?

  4. IOANA Răspunde

    PIZZERIA CLASS

  5. Poet Carei city 2018 Răspunde

    Muste,muste ,mare probleme,numai nu avem liniste ,alte probleme,sunt chiar si mai mare,mustele oricum rade,totusi sa ne bucuram de zile Centenare frumoase.

  6. abc Răspunde

    Titlul videoului atașat ar putea fi ”Evadare din Alcatraz”.

  7. Dan Răspunde

    Io nu inteleg ceva…….Unde-au fost toate aceste muste azi vara? De ce au aparut doar acum????
    Misterios……..

  8. Om Răspunde

    Musca ca musca, saraca o fi aterizat si ea. Dar unde este DSV-ul cand cei care servesc toata ziua buna ziua la tejghea lucreaza fara manusi si pun mainile pe toate alea inclusiv pe mancare?

  9. DLM Răspunde

    Oameni buni
    bucurativa ca nu vi sau batut extra carne de 3 Ron 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.