Ultima actualizare: azi, 12:32
Locale

FOTO. Peste 15 tone de deșeuri electrice și electronice, colectate în municipiul Satu Mare

Acțiunile de colectare a deșeurilor electrice și electronice care au fost organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Serviciul Local de Colectare Satu Mare, din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec, s-au dovedit a fi un real succes!

Au fost colectate aproximativ 15 tone, cu 3 tone mai mult decât canitatea propusă ca obiectiv. Un număr de 568 de sătmăreni au răspuns pozitiv apelului la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate.

Astăzi, 23 octombrie, la Casa Verde, în Grădina Romei, a fost organizată și extragerea la sorți, în prezența administatorului public Maskulik Csaba și a reprezentanților Serviciul Local de Colectare Satu Mare.

“Având în vedere cantitatea colectată și numărul de participanți considerăm că a fost o acțiunea reușită. Vreau să mulțumesc în primul rând cetățenilor municipiului care au răspuns la apelul nostru pentru colectare , dar și corpului de voluntari care s-au implicat în organizarea acțiunilor. Vom continua să organizăm astfel de acțiuni pentru că e nevoie și cred că următoarea va fi în decembrie, înainte de perioada sărbătorilor!’’, a declarat administratorul public, Maskulik Csaba.

Astfel, așa cum s-a anunțat încă de evenimentului, la finalul campaniei de colectare au fost oferite premii pentru participanți: un frigider, trei cuptoare cu microunde, trei aspiratoare și trei mașini de călcat. La tombolă au participat toţi cei care au dus la punctele de colectare un aparat electric sau electronic, iar în schimbul lui au primit ă un talon de participare.

Astfel, în urma extragerii s-au stabilit următorii câștigători:

 1. Bacso Csaba – câștigător al frigiderului
 2. Matias Bela – câștigător aspirator
 3. Debrețeni Zsolt – câștigător aspirator
 4. Kiraly Katalin – câștigător aspirator
 5. Bontea Sorin- câștigător cuptor cu microunde
 6. Dan Carmen – câștigător cuptor cu microunde
 7. Șimon Sandor – câștigător cuptor cu microunde
 8. Pișcolți Maria – câștigător fier de călcat
 9. Armos Brighita – câștigător fier de călcat
 10. Voicu Melinda – câștigător fier de călcat

Primăria Municipiului Satu Mare îndeamnă sătmărenii să viziteaze în continuare site-ul www.colecteaza.ro  sau să sune gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alegem să ne respectăm întreaga comunitate și, mai ales, mediul înconjurător – colectăm responsabil deșeurile electrice!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

Un comentariu

 1. Tibi Răspunde

  Bravo, se vede cine sunt mai harnici in orasul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident. Un șofer a intrat cu mașina într-un sens giratoriu. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite după ce un șofer a intrat cu mașina într-un sens giratoriu. În cursul zilei de...

Închide