Ultima actualizare: ieri, 20:05
Locale

D. Coica: Am fi putut avea acum al treilea pod, dacă nu se opunea Dragnea

Dorel Coica, fostul primar al municipiului Satu Mare, actualmente coordonator al Organizației Județene Satu Mare Pro România, a specificat astăzi într-o conferință de presă că a găsit o posibilă sursă de finanțare pentru cel de-al treilea pod, pe vremea când era primar, însă președintele PSD, Liviu Dragnea s-ar fi opus.

Fostul primar a precizat că Huo Yuzhen, ambasadoarea Republicii Chineze în România, aflată la Satu Mare în data de 3 octombrie 2014, i-a spus lui Dorel Coica că partea chineză ar fi dispusă să investească 25 de milioane de euro în proiectul celui de-al treilea pod. Liviu Dragnea, însă, s-ar fi opus.

”Am fost la Liviu Dragnea, iar acesta mi-a spus că sunt nebun, că nici vorbă despre așa ceva, că s-ar supăra Uniunea Europeană. Apoi am văzut că partea chineză a investit în mai multe proiecte, în țări precum Germania sau Belgia. Acum am fi avut un pod, căci proiectul se putea finaliza în șase luni. Aveam toate documentele necesare”, a precizat Dorel Coica.

12 comentarii

 1. moscraciun Răspunde

  Tot timpul altii sunt de vina! Nu esti tu de vina oltene! Alt oltean e de vina! Trebuia sa zici asta atunci si sa aduci dovezi!

  • Adi Răspunde

   Domnu chel la vârsta dumneavoastră ar fi indicat să vă plimbati in parc și să vă tratați memoria și prostata.Sunteti o rușine pentru noi satmareni.

   • y Răspunde

    @Adi, dorelul de Coica nu este sătmărean. El are doar domiciliul stabil aici. Mental a rămas în regiunea natală dragă lui.

 2. vio sm Răspunde

  Fara buna
  Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a spus la Satu Mare:La Bucuresti nu sa depus dosar pt al 3
  pod peste Somes !?

 3. mae Răspunde

  dute ba si ne lasa cu aburelile tale,acuma esti viteaz,trebuia sa spui atunci prb sau tia fost frica,team ruga respectos sa stai in banca ta,si sati veizi de zisa clinica a ta ……..

 4. coaie Răspunde

  minti cum respiri imbecilule!sa nu mai auzim de tine in veci hahalera inepta!

 5. abc Răspunde

  Eu cred că se referă la podul casei.

 6. dr storm Răspunde

  iar se baga in seama mincinosu asta de coica, are tupeu in el !

 7. M Răspunde

  mai odihnestete, ai cam inceput prea repede campania electorala :)))

 8. Ciao Răspunde

  Ce asteptari sa ai de la un ratat cu diploma, s-a lansat deja in campanie electorala si mananca rahat asa cum ii dicteaza marioneta de ponta.

 9. Gogu Steriade Răspunde

  Doctore,sper ca nu esti ”la fel de medic” precum ai fost ”la fel de primar” !! Urmeaza-ti calea pregatirii pe care o ai, si las-o dreaq de politica si primarie,ca eu zic ca nu-i de tine !!

 10. Unu' Răspunde

  Sictir golane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.