Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

UPDATE FOTO. Poliţist agresat și nu prea la Carei

UPDATE. Polițistul nu a fost agresat. Surse din IPJ Satu Mare au precizat pentru PortalSM că nu a fost vorba despre nicio agresiune. În realitate, polițistul se afla în zonă când două persoane au început să se certe, amenințându-se reciproc. Unul dintre bărbați ar fi avut un cuțit asupra sa, iar celălalt a vrut să-l lovească cu scaunul, moment în care polițistul s-a interpus între cei doi pentru a evita o agresiune.

ORA 14:11 – Poliţist agresat! Un poliţist a fost agresat astăzi în Carei de mai mulţi indivizi, scrie buletindecarei.ro.

Evenimentul a avut loc astăzi în faţa barului de lângă Liceul Teoretic Carei, unde un agent de la Poliţia Municipală Carei a fost lovit în spate în timp ce încerca să prindă un bărbat.

Potrivit buletindecarei.ro, un bărbat a mers în spatele poliţistului cu un scaun de metal şi l-a lovit de mai multe ori.

Până la apariţia echipajelor de ajutor poliţistul a trebuit să se descurce singur. Grupul de presupuşi infractori s-a împrăştiat, poliţistul reuşind totuşi să îl prindă pe unul dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.