Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Principalul suspect în cazul dublei crime, ridicat de Poliţie!

Principalul suspect în cazul dublei crime din cartierul Micro 15 a fost prins în urmă cu câteva minute. El a fost ridicat de Poliţie şi dus la audieri.

Bărbatul a fost găsit în zona podului de cale ferată de către o patrulă a Poliției Locale. Bărbatul a fost predat Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare!

Anchetatorii au fost astăzi din nou în apartamentul în care s-a petrecut crima, pentru a ridica noi probe.

Potrivit surselor PortalSM, principalul suspect este un bărbat de 34 de ani care îi cunoştea pe cei doi. Se pare că s-au certat, după care agresorul i-ar fi ucis.

Potrivit informaţiilor PortalSM, corpurile celor doi au fost găsite pe podea, cu gâtul tăiat, iar locuinţa răvăşită.

Poliţia are un cerc de suspecţi, după ce azi noapte au făcut razii în anumite zone în care stau boschetari.

Amintim că victimele sunt un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 39, imobilizat la pat din cauza unui handicap.

Cadavrele au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei, urmând să fie stabilite exact cauzele decesului.

Vom reveni cu detalii.

PortalSM a decis să nu publice anumite informaţii care ar putea îngreuna ancheta procurorilor.

Informaţiile au fost furnizate în exclusivitate pentru PortalSM, prin urmare rugăm colegii de presă să respecte acest lucru  şi să citeze sursele citate.

 

3 comentarii

  1. Șandor a lu’ Gyuri Răspunde

    Un oraș din ce in ce mai interesant. Gabi Dorgai, apoi crima de la Apa, Negresti, Satu-Mare, asta și multe multe altele.
    Noroc însă ca se dau sute de amenzi pt un rahat pe băț, se plimba polițiștii de la Ana la Kaiafa in timp ce Horea#6 este invadata de boschetari, mâțe sălbatice și vechi locatari ( e ușor de văzut cum își întind hainele la uscat, geamurile de acces au dispărut complet deoarece unele uși sunt zăbrelite…se descurca băieții de minune sa trăiască nestingheriți iar cei neputincioși sunt uciși cu sălbăticie in propria locuința.
    Halal activitate milițienească la noi in județ deși pe vremea lui ceașcă se cam temea lumea de masajul cu bastonul milițienesc și d-astea erau extrem de rare. Uite însă ca noi fluidizăm traficul nefluidizabil, amendam aiurea in tramvai pentru orice mizilic iar Hoții, criminalii, travestiții, curvele și absolut toți borfașii sunt liber să-ți intre in locuința să-ți facă felul și doamne ferește sa le dai in freză ca S-o zicem pe cea dreapta: au alde ăștia drepturi mai ceva ca proprietarii pe post de victime.

  2. Poet Carei city 2018 Răspunde

    Omor cate omor,frumoase zile CENTENARE,putem dansa in cor,ce o sa mai intample,in zona noastra dezvoltata,crime ca si in filme,bucurati va de viata,si de zile CENTENARE neuitata.

  3. Horea Răspunde

    Auzi gyurika pe Horea locuiesc 5 families care au cumparat acele locuinte pot locui cat vor inafara de ei nu sta nimeni si nu au dreptu sa-si puna rufe le in geam la uscat? Pisicile sunt si de la miorita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.