Ultima actualizare: azi, 21:20
Locale

FOTO. Primăria a ajuns la un consens cu BCR. Se reabilitează zona de acces în sediul băncii

Primăria municipiului Satu Mare a ajuns la un consens cu conducerea BCR pentru reabilitarea zonei de acces în sediul băncii din centrul orașului. 

O pată de rușine va dispărea din centrul Sătmarului. Municipalitatea a dat ultimatum reprezentanților băncii BCR, iar astfel instituția s-a angajat să își reabiliteze calea de acces. Cu toate că discuțiile dintre cele două părți au durat o perioadă, într-un final s-a ajuns la un consens iar zona centrală își va schimba cu adevărat fața.

,,Discordanța frapantă între imaginea zonei de acces a BCR Satu Mare și zona învecinată, reabilitată de Primărie în urmă cu mai bine de un an, va lua sfârșit. Discuțiile purtate în ultimul an cu conducerea băncii au dat roade: a început reabilitarea zonei de acces în sediul sucursalei Satu Mare”, precizează Primăria Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Percheziții de amploare la hoții de lemne din județ. Mai mulți suspecți au fost reținuți

Șapte bărbați din județul Satu Mare au fost reținuți în cursul zilei de ieri, de către polițiștii de ordine publică...

Închide