Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Sătmărean ,,pedepsit” de muncitorii de la gaze: i-au blocat accesul în propria curte

Un sătmărean s-a trezit cu accesul restricționat în propria curte în urma unor lucrări efectuate de muncitorii de la gaze.

Concret, după ce muncitorii au lucrat la realizarea unei rețele de furnizare a gazelor naturale pe strada Pintea Haiducul din municipiul Satu Mare, i-au montat sătmăreanului, exact în fața porții, o bucată din conductă.

Fără să fi fost notificat în prealabil, sătmăreanul s-a trezit că i s-au obstrucționat intrările și ieșirile din incinta imobilului.

,,A venit vecinul la mine necajit foc, plangand ca cei de la gaze il impiedica sa mai intre in curte. Mai concret: Pe str. Pintea Haiducul din Satu Mare unde locuieste vecinul, cei care inlocuiesc reteaua de gaz i-au montat in fata portii de intrare in curte teava de aerisire a conductei de gaz. Ramai cu gura cascata si nu.ti vine sa crezi”, a scris un sătmărean pe Facebook.

4 comentarii

  1. Ghita Răspunde

    Asa era in proiect, sa-l injure pe puliectant.

  2. Mae Răspunde

    Da parerea ta proiectantul știa unde pică intrarea in curte ,o pui 2 m mai încolo și ai rezolvat problema ,așa se întîmplă Cînt e interes zero

    • y Răspunde

      Proiectantul trebuia să știe de aia ia banii ca să rezolve o situație nu ca să creeze gratis altele aiurea. Dar așa se întâmplă când faci proiect din avion sau din birou. Dar nici firma executantă nu-i de ici colo! Când vezi unde va ieși chestia aia pentru aerisire, dai mă frate niște telefoane! Pentru că este clar că așa nu poate rămâne. Decât să lucrezi pe degeaba și încă de două ori, mai bine o dată și bine. Dar noi trăim în bantustanul Absurdistan. Asta e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.