Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Satu Mare și Nyíregyháza vor implementa proiecte transfrontaliere comune

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut miercuri,10 octombrie, la Satu Mare, o întâlnire cu conducerea orașului înfrățit Nyíregyháza.

Principalul scop a fost acela de a discuta despre proiectele comune pe care cele două municipalități se pregătesc să le depună în cadrul programelor transfrontaliere.

Din delegația orașului maghiar au făcut parte primarul dr. Ferenc Kovács, viceprimarul Attila Ulrich și șeful de cabinet Árpád Kósa.

”Am convenit să punem mai mult accentul pe cooperarea transfrontalieră și pe facilitarea unei colaborări mai strânse între întreprinzătorii din cele două orașe”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Cele două părți au discutat și despre oportunități comune de cooperare turistică și au convenit, de asemenea, să deruleze noi proiecte comune în domeniul cultural, civic și sportiv.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

????????????????????????????????????

 

15 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Oare au avut translator ?

    • Trans Lator Răspunde

      Rodica mama, te excita faptul ca delegatia din Satu Mare, toti de nationalitate maghiara, vorbeau in romana si angajau din bani publici un translator? Hm? Aveai orgasm? Cum de nu crapa pamantul sub oameni prosti si rautaciosi cum esti si matale….pffff

  2. unu Răspunde

    pe tine dna rodica 🙂

    • Rodica Răspunde

      Stai linistit , nu mor caii cand vor cainii ! Cu siguranta trans lator-ul (si cei care se-aseamana ….se-aduna) n-a auzit nici de Nichita Stanescu si n-a auzit nici de faptul ca ironiile si glumele fine sunt apanajul celor care-si pot permite sa le faca ! Atat l-a dus ….. capul ( stie el care ) din moment ce pare atat de frustrat sexual si a…. rabufnit aici ! Vedeti care sunt urmarile nelegalizarii prostitutiei ( si la barbati , sa n-avem vorbe !) ? Care pe unde poate si pe unde-i ….vine se manifesta ! Cu atat mai mult , cu cat n-are nici o legatura cu contextul sau conjunctura ! Nu pot decat sa ma amuz si sa nu mai raspund mitocaniilor de acest gen !

      • Trans Lator Răspunde

        Din pacate tot ce graiesti, inclusiv glumele tale ieftine sunt adanc imbibate cu sovinism. Poti sa futi marea ta IQ

    • 1 Răspunde

      Pastilele se recomanda cu apa din pamant Romanesc .

      • Rodica Răspunde

        Tu din care ai luat , ca se vad reactiile adverse , sau doza a fost prea mare ? Atentie la ele , pe prospect e specificat ca se iau doar la recomandarea medicului , nu doar dupa cum te duce mintea !

        • 1 Răspunde

          Buna
          Doamna Rodica textele dumneavoastra ma incanta pt patriotismul exprimat.
          O zi buna

          • Rodica

            Codul bunelor maniere spune ca daca buna zi dai , buna zi primesti ! La fel va doresc , zile bune si fericite . In rest , textele mele sunt -din pacate , sau din fericire , depinde de situatie – inspirate de realitatile de zi cu zi , chiar daca pe unii-i oftica! Si pentru asta , sincer , nu-ti trebuie mare ….inteligenta ; putina scoala si putin bun simt !

          • vio sm

            Buna Ziua
            Pentru energie o sursa este si https://www.youtube.com/watch?v=fwxuMDxT9Dw
            Doamna Rodica pe dusman sa-l faci prieten e nevoie de munca si pricepere.
            Mult noroc in lupta dumneavoastra si daca e necesar intrati si in politica votul meu este disponibil.

  3. Jan Răspunde

    D-le Primar,
    Intre doua orase infratite lucrurile trebuie sa se produca “in oglinda”, adica ce face unul pentru celalalt trebuie sa se intimple si invers.
    In Satu Mare am identificat sase semne indicatoare de circulatie spre Nyiregyhaza. Poate sint mai multe.
    In Nyiregyhaza nu exista nici un semn de circulatie care sa te directioneze spre Satu Mare.
    Sinteti dispus d-le Primar sa ridicati aceasta problema la proxima intilnire cu omologul dvs. din orasul infratit ?

  4. Rodica Răspunde

    Aveti dreptate , d.na Vio , impreuna cu Balada lui Ciprian Porumbescu , Rapsodia lui George Enescu , te incarca cu energie si-ti ….. zgandare putin coarda sensibila , oricat de dur si …rau ai vrea sa fii ! Despre rabdare , ce sa spun , am atata cata e nevoie , pana in momentul in care cineva mi-o provoaca ! Stiti , am propus odata , cuiva , ca singurele criterii dupa care sa fie alesi cei care ne conduc (indiferent de nivel – consilier , primar, parlamentar , ministru, presedinte) sa fie onestitatea , dragostea si respectul fata de tara in care traiesc , indiferent de profesie , sex sau limba materna ! Ei bine , am ramas la stadiul de ….zis ! Din aceste motive Romania are mai mult dusmani decat prieteni in toate functiile de conducere si implicit , din acest motiv o ducem noi toti asa cum o ducem ! Pe final , multumesc pentru aprecieri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.