Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Tânărul ce plimbă donatorii de sânge cu Ferrari. Avere din jocuri online

Ovidiu Pop, sătmăreanul în vârstă de 25 de ani, ce le-a oferit donatorilor de sânge, drept cadou, o plimbare cu propriul său Ferrari, deține și alte mașini în valoare de zeci de mii de euro.

Sătmăreanul deține firma IT Ovilex, care este una dintre cele mai mari și de succes companii de jocuri din România. A muncit și a reușit să-și îndeplinească visul pe care-l avea de când era copil: achiziționarea de mașini. Autoturismele se numără printre pasiunile pe care tânărul le-a păstrat încă din copilărie.

Ovidiu Pop este celebru și pe Google Play, datorită jocului Truck Simulator, făcut chiar de el. Jocul are deja peste 1 milion de descărcări.

Deține mai multe mașini, în valoare de zeci de mii de euro, dar nu le păstrează numai pentru el. Sătmăreanul a participat, în weekend, în cetatea din Oradea, la evenimentul ”Show and Shine” a cărui slogan a fost ”Donează pasiune”. Tânărul s-a dus special din Satu Mare pentru a-i plimba cu Ferrari-ul său pe cei ce au donat sânge.

“Mă bucur foarte mult că pot să ofer ocazia acestor tineri să se plimbe cu o asemenea mașină după ce au donat sânge. Mașina este un Ferrari F12 Berlinetta, cu un motor de 6300 de centrimetri cubi, V12, de 740 de cai”, a precizat Ovidiu Pop.

Sătmăreanul a fost, așadar, principala atracție a evenimentului, iar gestul său a fost unul foarte apreciat.

“Din păcate, numărul donatorilor s-a împuținat de câteva luni. Asta înseamnă undeva la 20-25 de donatori pe zi. Acest eveniment ne-a ajutat foarte mult să înmulțească numărul donatorilor cu 10-15 donatori pe zi”, susţine Beatrice Lahu, psiholog la Centrul de Transfuzii Oradea.

3 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Hai sa nu mai muncim !
    Hai La Hocuriii
    Felicitari

  2. Dan Răspunde

    Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.