Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Ultimele două zile din TRANZIT FESZT: Marcel Iureș și Florin Piersic jr. închid spectacolul

Festivalul Internațional Multicultural de Teatru TRANZIT FESZT Satu Mare se apropie de final. Ultimele două zile promit să închidă grandios acest eveniment.

Programul ultimelor două zile din TRANZIT FESZT:

Sâmbătă 6 octombrie, la ora 11.00, în Sala Studio, elevii voluntari din Satu Mare și Târgu Mureș se întâlnesc la atelierul de TEATRU DEVISED, susținut de regizorul Laurențiu Blaga.

Instalația performativă realizată de Bogdan Olarson și Andrei Raicu, THE WHOLE IS ALWAYS LESS THAN THE SUM OF IT’S PART  (Întregul este întotdeauna mai puțin decât suma părților) începe la ora 15.00 în Sala Studio, durează 40 de minute și se întâmplă de patru ori. Intrarea este liberă, rezervările se fac la Agenția teatrului.

Spectacolul Teatrului Național din Miskolc, Ungaria, CLASA NOASTRĂ de Tadeusz Słobodzianek, regia Béres Attila (cu titrare în limba română), este programat la ora 18.00, în Sala Mare.

Cunoscuta şi îndrăgita actriţă Tania Popa, ne invită să ne distrăm rusește, de la ora 21.00 în Club Poesis, la spectacolul RUSSIAN NIGHT.

Duminică 7 octombrie, în ultima zi a festivalului, sunt programate două spectacole și o lansare de carte.

La ora 17.00, în Sala Studio, îl putem vedea pe actorul clujean Hatházi András în monodrama CINCISPREZECE ÎNCERCĂRI PENTRU ACTORIE, regia Tom Dugdale, producție a Teatrului de Nord Satu Mare – Trupa Harag György, spectacol cu titrare în limba română.

La ora 18.00, în Grandstand (Cafeneaua Teatrului), Ovidiu Caița și regizorul Theodor-Cristian Popescu vor vorbi despre cartea Dinăuntru. Un curs masteral de regie a teatrului contemporan și o selecție de articole de Theodor-Cristian Popescu.

Teatrul Act București închide TRANZIT FESZT 2018 cu spectacolul STAGE DOGS de Florin Piersic jr., inspirat de “A Life In The Theatre” de David Mamet. Un spectacol cu Marcel Iureș şi Florin Piersic jr.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.