Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. Imagini cu noul sens giratoriu de pe DN19. Legătură cu Centura Careiului

Un nou sens giratoriu a apărut între Satu Mare și Carei, pe Drumul Național 19. Sensul face legătura între DN 19 și Centura Careiului, centură care, potrivit ultimelor informații, ar putea fi finalizată chiar în acest an.

Lucrările la sensul giratoriu nu sunt în totalitate finalizate, însă noua intersecție este deja deschisă circulației.

Așadar, sensul giratoriu va face legătura între Drumul Național 19 și Centura Careiului. Pe centura municipiului Carei a început să se lucreze luna trecută la finalizarea pasajului peste calea ferată și la amenajarea rigolelor pe anumite tronsoane, scrie Opinie de Carei. Varianta de ocolire a municipiului ar trebui finalizată la sfârșitul acestui an.

Lucrările la centura municipiului Carei au fost începute cu în vara anului 2012. Valoarea totală a lucrărilor, conform CNADR, era de 72.976.189,00 lei, din care 62.029.761,00 lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională (85% din valoarea totală eligibilă). Iniţial, termenul de finalizare prevăzut era 15 martie 2014. Termenul a fost decalat de mai multe ori, reprezentanţii firmei Magenta declarând în ianuarie 2016 că lucrările vor fi finalizate în vara acelui an. În august 2016, aceeaşi firmă a anunţat că nu mai vrea să finalizeze lucrările. Pentru a nu bloca investiţia, CNADR a decis că va continua lucrările în regie proprie.

 

 

3 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Da de masina de lux infipta azi dimineata 25.10 in sensul giratoriu ,nu stiti nimic ?

  2. ion Răspunde

    …si de masina rasturnata tot azi dimineata in sensul giratoriu de langa Marna?

  3. Pavel Răspunde

    S-or mușamalizat. Cine știe cine o fost, poate cu ceremonia sau au fost beți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.