Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Moment emoţionant la Carei. Copilul care i-a făcut pe toţi să zâmbească!

Mii de persoane au trăit astăzi la Carei momente emoţionante, când Adrian Chira, copilul simbol al Armatei Române, în vârstă de nici cinci ani a început să rostească o poezie.

Micuţul a rostit poezia “Pui de lei”, scrisă de Ioan Nenițescu, la microfonul principal, dar la un moment dat a uitat versurile. Toţi cei prezenţi s-au uitat la Adrian sperând că îşi va aminti întreaga poezie, dar acesta a plecat de la microfon, în aplauzele mulţimii. Toţi cei prezenţi au zâmbit în faţa micuţului. După câteva secunde el s-a întors la microfon şi a cântat cu mândrie “Treceți Batalioane Române Carpații”, în aplauzele miniştrilor Apărării, Mihai Fifor şi Tineretului şi Sportului, Ioana Bran şi senatorului Gabriel Leş.

Toată lumea l-a aplaudat la final pe bravul “soldat”. La finalul manifestărilor el a defilat în fruntea detașamentului Gărzii de Onoare.

Adrian Chira este originar din comuna Gănești, din Mureș, şi s-a făcut remarcat după ce a învăţat de mic cântece şi poezii patriotice. Deşi are mia puţin de cinci ani, el a dat o serie de interviuri în care a spus că vrea să devin soldat, să îşi apere ţara.

Adrian Chira a fost pentru a doua oară la Zilei Armatei Române de la Carei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.