Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

LISTA. Brandurile care vin la noul mall NEPI Rockastle!

Reprezentanţii mall-ului NEPI Rockastle au întocmit o listă cu cele mai importante brand-uri care au confirmat prezența în viitorul Shopping City de pe Drumu Careiului din Satu Mare.

Au confirmat: Carrefour, Kenvelo, Office Shoes, CCC, Cineplexx, Deichmann, Douglas, Hervis, Intersport, KFC, LC Waikiki, New Yorker, Orsay, Reserved, Smyk, Spartan, Benvenutti, Orange, Cador, Banca Transilvania, Arsis, Ares, Top Shop, Animax, Opti Plaza, Daniel.

Deschiderea mall-ul este programată pentru 6 decembrie 2018, acesta având o suprafață de 29.100 metri pătrați. NEPI Rockcastle se bazează pe un număr de 182.000 de potențiali clienți, care locuiesc la o distanță de 30 de minute de mers cu mașina.

Mall-ul va avea 1.100 de locuri de parcare, pe două nivele.

12 comentarii

  1. Joci Răspunde

    Asa cum m-așteptam, nimic. Doar brand-uri budget.
    După puterea de cumpărare.

  2. Rodica Răspunde

    Marfa de duzina , asemeni chinezariilor ! Orange , Banca Transilvania , Carrefour , astea da branduri importante !

  3. y Răspunde

    Deci vine Orange, Banca Transilvania, Daniel. Asta da branduri! Din astea încă nu am avut! Ori ba? Vodafone nimic? Vai, vai! Singura despre care tot spunea tineretul că nu este și era ”jale mare” era KFC. Se adeverește ce am spus mai demult, adică vin băieții sud-africani și pun în ordine zona de acolo. Adio căpușe și câini vagabonzi. Atât.

  4. Bibicu Răspunde

    Daca Zara nu e, nimic nu e…

  5. ioan Răspunde

    doar atat?
    hai mai plangeti putin va rog.
    pentru voi nu este bun nimic.

    • y Răspunde

      @ioan, de mine atât să rămână, mă lasă rece. Măcar nu mai văd buruienile și poate dispar și câinii vagabonzi de pe dig. Dar cee ce se prezintă este foarte departe de ce s-o promis. Mă rog, este un ”mol” pe măsura orașului. Lyukas város, lyukas mall. Eu altceva făceam în locul ăla. Sală de sport, piscină acoperită semiolimpică măcar.

    • Rodica Răspunde

      Nu , pentru noi nu este bun nimic ; noi mai avem si alte ….. orizonturi (sau termeni de comparatie ) ; te comlpaci in saracie , in saracie traiesti . Cred ca avem dreptul sa speram si la mai bun sau ceva nou , sa ….luam fata cu ceva altor resedinte de judet . Dar , vorba cuiva , macar va fi curat – au disparut balariile si cainii vagabonzi din zona !

  6. Tineriada Răspunde

    Momentan stim 26 din peste 90 de branduri. E OK, le asteptam si pe celelalte. 🙂

  7. avut Răspunde

    Lasati ca au facut ceilalti primari… asta e natura romanului, orice vine, nu e ok, se putea mai mult. Astept sa vad realizarile domniilor voastre marete 😉

  8. Rodica Răspunde

    Da, si noi ……asteptam sa ajungem in functiile in care putem sa avem realizarile marete pe care le doresti ! Pana atunci, exprimam opinii , asa cum fac si altii!

  9. cârcotaş Răspunde

    E în regulă să aibă oraşul mall dacă asta se cere.Nu e bine că l-au pus acolo(supercentral) pentru că asta este o amprentă şi o etichetă pentru oraş.Adică desuetitudine.Dacă era o sală polivalentă unde se puteau ţine atât competiţii sportive cât şi manifestări culturale era altceva.Să vedem cum decurg treburile pentru că şi turnul Eiffel a fost criticat puternic la inaugurare şi acum e un simbol al Parisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.