Ultima actualizare: azi, 22:25

Publicitate

Scăpați de părul nedorit la salonul Eternal Beauty. Ce trebuie să știți despre epilarea definitivă?

Epilarea trupului a trecut la un alt nivel. Din ce în ce mai mult se vorbește de epilarea definitivă. Specialiștii din domeniu au soluții moderne care aplică tehnologii sigure și testate de distrugere a rădăcinii firului de păr. Chiar dacă termenul de epilare definitivă este oarecum ambiguu, este mai potrivit cel de lungă durată pentru că fiind inventată şi folosită la scară largă de doar de 10-15 ani, nimeni nu a parcurs durata de viaţă medie a unei persoane pentru a declara cu certitudine că este clar şi fără dubiu “definitivă”. Epilarea de lungă durată este progresivă pentru că nu se realizează dintr-o dată, ci pe parcursul mai multor şedinţe.

Salonul Eternal Beauty, situat pe strada Corvinilor nr. 28, pe lângă gama largă de servicii de remodelare și înfrumusețare, oferă acum și epilarea progresiv definitivă cu lumină intens pulsată, care în esență această lumină transportă o cantitate mare de energie prin piele până la nivelul ”țintei”, care în tratamentul de epilare este pigmentul firului de păr.

Aparatul IPL e-LIGHT PHOTONJET™, utilizat la salonul Eternal Beauty,  este un echipament certificat  care combină sinergetic lumina intens pulsată și radiofrecvența bipolară oferind nu doar tratamente de epilare progresiv definitivă, ci și foto-rejuvenare, tratamentul hiperpigmentațiilor, accea vulgară și tratamente vasculare.

Am întrebat specialiștii de la Eternal Beauty, ce trebuie să știți despre epilarea progresiv definitivă?

Epilarea de lungă durată este progresivă pentru că nu se realizează dintr-o dată, ci pe parcursul mai multor şedinţe.

În cazul epilării definitive cu lumină intens pulsată trebuie să se ţină cont de anumite caracteristici: lungimea de undă, intensitatea, puterea, timpul de acţiune, timpul de relaxare trebuie să fie potrivit cu grosimea firului de păr, culoarea firului de păr (ce poate fi mai blond, mai roşcat, şaten sau brunet), adâncimea la care se găseşte în piele foliculul pilos (care este mai profundă în zona inghinală, de exemplu) şi culoarea pielii (de la alb albinos la negru african).

Şedinţele de epilare de lungă durată sunt programate conform unui algoritm ce respectă fiziologia creşterii firelor de păr. Niciodată nu avem la un anumit moment dat toate firele crescute, din toţi foliculii. Firele de păr cresc după un “program” ce comportă 3 faze: de creştere, de stagnare şi de regresie.

Tratamentul de fotoepilare este util şi eficient numai în faza în care firele de păr există în teaca lor, acesta fiind momentul în care căldura produsă este condusă de către fir direct la celulele germinative ale foliculului pilos. În oricare din celelalte două faze, tratamentul nu îşi realizează scopul – acela de distrugere a rădăcinilor, din cauză că firul de păr nu comunică direct ca rădăcina. Iată de ce şedinţele urmează această ciclicitate şi se repetă.

Timpul ce trebuie să treacă între două şedinţe de tratament este diferit în funcţie de zona epilată. Părul din zona buzei superioare, spre exemplu, creşte mult mai repede decât cel de pe picioare. Motivul este că suntem programaţi genetic astfel şi prin urmare, şedinţele de epilare facială se realizează la un interval de timp diferit de cele pentru gambe sau axilă.

După încheierea celor 6, 8, 10 sau 12 şedinţe de epilare defintivă, se constată că epilarea este parţială, dar definitivă. Ce înseamnă aceasta? Se mai vede încă puţin păr – acest păr este mult mai fin şi mai depigmentat, dar efectul se menţine.

Așadar, nu ezitați să încercați noua metodă de epilare, una progresiv definitivă. Programări se fac la numărul de telefon: 0756 494 818, sau direct la salonul Eternal Beauty, strada Corvinilor nr. 28, Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.