Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Mașină răsturnată în sensul giratoriu de la Terebești. Două persoane încarcerate

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară, luni, 29 octombrie, în jurul orei 18.00. Două persoane au rămas încarcerate.

Un autoturism s-a răsturnat în sensul giratoriu din localitatea Terebești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Cele două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie, au fost extrase de pompieri și transportate la spital.

4 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    La cum arata masina este o minune daca scapa cu viata.In urma cu vreo doua saptamani cand a fost accidentul in Gelu (masina condusa de o femeie a rupt doi stalpi de electricitate)scriam aici despre faptul ca se circula cu viteza mare pe drumul proaspat renovat.Este totusi bine ca in cazul de fata nu au ucis pe nimeni…ca si-au facut-o cu mana lor asta-i alata treaba.N-ar fi rau cate un echipaj de la politia rutiera sa-si mai faca simptita prezenta prin aceste locuri.

  2. adi Răspunde

    ce Masina era? BMW? a ratat decolarea?

  3. ombre Răspunde

    acel sens giratoriu este in paragina ,placile cad de pe lateral nici macar nu sunt fluorescente ,pe semiintuneric sau ceata te trezesti ca ai dat in bara ,portal sm faceti cateva poze sa vedeti daca am dreptate

  4. ciprian Răspunde

    Dupa foto sunt convins ca acel sens giratoriu nu era semnalizat, efectiv cred ca soferul l-a vazut tarziu…cine-i responsabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.