Ultima actualizare: ieri, 22:52
Locale

Patru arestări într-o singură zi! Trei tineri la închisoare, un minor băgat într-un centru de detenție

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, au fost arestați într-o singură zi de polițiști. Pe numele acestora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Un tânăr de 18 ani și alți doi în vârstă de 27 au fost închiși pentru 2, respectiv 3 ani. Minorul de 16 ani a fost trimis într-un centru de detenție.

Ce spune Poliția Satu Mare:

La data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au executat Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din județul Satu Mare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care l-au depus în Penitenciarul Satu Mare

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 3 ani de închisoare pentru tâlhărie. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Tot la data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au identificat doi tineri, de 18, respectiv 16 ani, ambii din Micula.

Pe numele tânărului de 18 ani, Judecătoria Satu Mare a emis o sentință penală, fiind condamnat la 2 de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Pe numele băiatului de 16 ani, Judecătoria Satu Mare a emis o sentință penală, fiind condamnat la 2 ani internare într-un centru de detenție. Tânărul a fost depus la Centrul de detenție din municipiul Craiova.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.