Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Sărbătoare mare la Carei. Este aşteptat ministrul Apărării!

Ministrul Apărării, Mihai Fifor este aşteptat joi pentru a sărbători la Carei Ziua Armatei Române.Inițial s-a zvonit că ar putea ajunge și președintele Klaus Iohannis dar acesta nu a confirmat participarea.

Evenimentele organizate cu prilejul zilei de 25 octombrie vor începe în municipiul Satu Mare, la ora 8:30 la Monumentul Ostașului Român unde va avea loc un ceremonial militar și religios urmat de depuneri de coroane.

Începând cu ora 11:00 la Monumentul Ostașului Român din Carei va avea loc ceremonialul militar și religios, după care vor urma alocuțiuni, depuneri de coroane, parașutarea Drapelului României, defilarea detașamentelor, vizionarea standurilor de tehnică, echipamente, armament și aparatură militară.

La Negreşti-Oaş, manifestările vor avea loc în parcul central al oraşului de la ora 12,00 și vor cuprinde Intonarea imnului naţional al României; Ceremonial religios; Însemnătatea istorică a zilei; Depuneri de flori şi coroane și Scurt moment artistic prezentat de elevii instituțiilor de învățământ din Negrești-Oaș. Vor participa primarul oraşului, directorii și şefii de servicii din primărie, consilierii locali, preoţi, reprezentanţi ai instituţiilor de cultură, învăţământ, sănătate, justiţie din Negreşti-Oaş, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, partidele politice etc.

 

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    La multi ani armatei romane (care si cata o mai fi ramas ) si bravilor ei ostasi ! La cat mai multe si performante dotari , la cat mai multe realizari in timp de pace !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.