Ultima actualizare: ieri, 21:30
Locale

Poliţia Română, apel în cazul Live-urilor la volan: ,,Opriţi nebunia asta!”

Poliţia Română a lansat un apel pe Facebook în cazul Live-urilor la volan care au făcut numeroase victime până în prezent.

Poliţiştii recomandă românilor care văd pe Facebook persoane care fac Live în timp ce conduc să le trimită postarea pentru luarea măsurilor legale.

,,Oameni buni, opriți live-urile de la volan! Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai cool dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic. Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!” este mesajul M.A.I.

Pe 12 octombrie, teribilismul unui vitezoman a condus la moartea unei fetiţe de numai 9 ani şi rănirea gravă a unui copil de trei ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Se reabilitează Centrul Nou. Au început lucrările în zona digului

Treptele de pe dig, în zona centrală a municipiului, au intrat în reabilitare. Anunțul a fost făcut de către primarul Kereskényi...

Închide