Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Procurorii din Satu Mare, alături de procurorul general al României, Augustin Lazăr

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare sunt alături de Augustin Lazăr, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat miercuri, 24 octombrie, că declanșează procedura de revocare din funcție a procurorului general.

,,Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au decis în Adunarea Generală din data de 26.10.2018, în unanimitate, să-și exprime susținerea față de Procurorul General al României, domnul Augustin Lazăr, să se ralieze poziției formulate de către ,,Forumul Judecătorilor din România”, asociație profesională a judecătorilor și Asociației ,,Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor”, asociație profesională a procurorilor, în sensul solicitării domnului Ministru al Justiției să abandoneze procedura de revocare a Procurorului General al României, domnul Augustin Lazăr”, a transmis Parchetul.

Acest demers este susținut și de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, miercuri, că declanșează procedura de revocare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr. Evaluarea procurorului general Augustin Lazăr, prezentată pe site-ul ministerului Justiției, are 63 de pagini, raportul fiind structurat pe cinci capitole.

 

12 comentarii

  1. unu Răspunde

    Da, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunal pe cine susțin???

  2. #Koveshi Răspunde

    Adica marius iancu:)))))’ Venit de la dna ….satul de spaga …..l care asteapta pensia:

    Doamne, Cea mai penala tara

  3. Jan Răspunde

    Urmaream mai deunazi la tv un reportaj facut in Alaska.
    Un lup este atacat de un urs Grizzly.
    Singur, lupul nu avea nici o sansa.
    Urmare a chemarii prin limbajul lor, apare de indata haita de lupi.
    Sa vezi ce putere si teama emana o haita de lupi : ursul a vazut ca nu are ce face decit sa bata in retragere.
    Da, lupii se apara intre ei.
    Sint o haita. …ce metafora !

    • y Răspunde

      @Jan, din păcate. Corect era dacă în fabula ta menționai șacali sau hiene. Ca și caracter sunt mai aproape.
      Nu cumva te-ai inspirat din emisiunea-minune când s-a certat Rădulescu mi se pare cu Țuțuianu așa democratic ca la ușa cortului?

  4. Bre Răspunde

    Corb la corb nu scote ochii. Oricum stie toata lumea ca 66% dintre procurori au si un alt lic de munca (SRI). Tara lu’ Papura Voda!

  5. Rodica Răspunde

    Da ce emotii aveam ; ca unu n-o sa-l demita pe celalalt , iar celalalt n-o sa aiba sutinerea celor din subordine ! Oare politicienii nostri au auzit de cuvintele scarba si greata ? DEX-ul , clar , nu s-a inventat pentru ei ! E prea sarac in cuvinte pentru ce merita clasa politica si cei din conducerea tarii !

  6. Satmarean Răspunde

    Oare si SRI-ul este alături de procurorul general al României ???

  7. Alex Răspunde

    Augustine, stiu eu un loc unde ti se face dreptate pamanteasca…la CEDO.

  8. Satmarean Răspunde

    Alex, cei de la CEDO mai nou 60% din cauze le clasează cu diferite motive aberante, s-au plictisit și cei de la CEDO de mizeria din justitia Romana.

  9. Alex Răspunde

    Cei doi par ca doi vulturi prinsi in dansul mortii in inaltul cerului, rotatie din care doar unul va ramane, celalalt trebuind sa dispara. In ce masura dobitoacelor de jos le va fi mai bine, ramane de vazut. Eu am mai vazut astfel de rotatii si se pare ca voi mai vedea si altele asa ca nu-mi fac mari iluzii.

  10. cârcotaş Răspunde

    Corect nu este nici unul,bag mâna înfoc,dar măcar din ,,raţiuni de stat” T.T. trebuia să lase lucrurile aşa cum sunt pănă în primăvară când i se termină mandatul lui Gusti. Părerea mea e că TT este mânat de porniri paranoice.Până la urmă,în România poţi demola toate instituţiile pentru că aşa s-a pornit din ’90,pe abuz şi cârdăşie şi ,,care pe care”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.