Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Sancțiuni de peste 33.000 lei în trafic, într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat, ieri, peste 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 33 000 de lei.

Astfel, polițiștii au acționat pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație și aproximativ 15 amenzi pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

Totodată, au procedat la reținerea a 9 permise de conducere, din care 5 pentru depășirea limitei legale de viteză și 4 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare.
Acțiune în trafic a polițiștilor din cadrul Secției Poliție Rurală Valea

 

O acţiune care a vizat verificarea stării tehnice a autovehiculelor care circulă pe drumurile publice a fost organizată, ieri, de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român Satu Mare, pe raza localității Valea Vinului.

În cadrul acțiunii poliţiştii au aplicat 14 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 3 330 de lei. Ca măsură complementară aceștia au dispus ridicarea a trei certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.