Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

I-a zburat roata de la mașină. Traficul este îngreunat pe b-dul Lucaciu

Un autoturism, înmatriculat în județul Maramureș, a rămas fără o roată de la mașină. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare.

Traficul în zonă este îngreunat. Vom reveni cu detalii!

Foto: InfoTrafic Satu Mare

4 comentarii

  1. TIR Răspunde

    Asa se intampla atunci cand transformi prima banda a tuturor bulevardelor din centru in locuri de parcare. Si ne mai miram ca se creaza ambuteiaje……

    • Dan Răspunde

      In plus, aceste locuri de parcare cu plata nu respecta Legislatia Ruriera, deoarece sint amenajate locuri de parcare la mai putin de 25 m de trecerea de pietoni. Conform Codului Rutier, oprirea este interzisa la mai putin de 25 de metri inainte si dupa trecerea de pietoni. Dar ai nostri au trasat spatii de parcare pana la mai putin de 5 m de trecerea de pietoni si in plus au instalat si stalpisori, astfel incat sa nu te poti incadra pe prima banda in situatia in care virezi la dreapta.
      POLITIA RUTIERA !!!! Se aude??
      Cum ar fi sa vad un comunicat al Politiei Rutiere ca a sanctionat Administratia Domeniului Public pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier !!!

      • Pix Răspunde

        Acolo nu virezi la dreapta ca ii sens unic, in cel mai rau caz se face rand din cauza celor care fac stanga si nu poti sa treci de ei pe dreapta.

  2. Ptr pix Răspunde

    Acolo da nu se vireaza la dreapta, dar in zeci de alte locuri cu stalpisori ?!?!
    Ce zici boule ce esti??
    Ahh esti fix pix un Bou!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.