Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Satu Mare Creativ: primul workshop despre festivaluri, comunicare și branding!

Satu Mare Creativ este un concept care rulează cu succes în Cluj-Napoca, și pe care acum îl aducem la Satu Mare! După modelul ”Kreativ Kolozsvár”, Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare pornește seria workshopurilor și a trainingurilor creative pentru tinerii din oraș!

Teme incitante (organizare de evenimente, comunicare, PR, grafică și design, IT și tehnologie), prezentatori de succes și o nouă posibilitate de formare a tinerilor din Satu Mare – asta e rețeta francizei importate din Cluj.

Primul workshop va avea loc mâine, vineri, de la ora 18 la Casa Meșteșugarilor. În cadrul acestui eveniment, organizatorii vor prezenta publicului sătmărean un festival unic, un model de branding și comunicare de excepție.

Electric Castle este unul dintre cele mai puternice branduri din România: experiență autentică de festival, într-o locație fermecătoare, o atmosferă de neegalat … și o comunicare excepțională. Iar invitatul nostru pentru prima sesiune al Satu Mare Creativ este Andi Vanca, head of communications în cadrul EC. Andi ne va povesti despre nașterea acestui brand, despre comunicare și echipă, despre momentele când plouă la Bonțida … iar vineri seara, veți primi o doză serioasă de know-how, cum să organizați un eveniment, cum să construiți o marcă premium și suntem convinși: vă veți încărca cu energia de la Electric!, anunță organizatorii.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Organizator: Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare, intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.