Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Sătmărean prins cu țigări de contrabandă în rezervorul mașinii. Autoturismul, confiscat

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 8.300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse atât în rezervorul unei mașini, cât și în anexa unui imobil.

În data de 25 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 22.00 au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, care era condus de un cetăţean român Nicolae A., în vârstă de 46 de ani, din Satu Mare. Autoturismul a fost condus la sediul S.T.P.F. Satu Mare pentru un control amănunțit, întrucât colegii noștri aveau suspiciuni cu privire la transportul disimulat al unei cantități de țigări.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, cantitatea de 800 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 9.360 lei a fost ridicată în vederea confiscării, conducătorul auto fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul în care erau ascunse țigările a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Politia de Frontiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.