Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Șoferi morți de beți, prinși circulând pe drumurile Sătmarului. Polițiștii i-au pus la punct

Doi bărbați, identificați în trafic, în timp ce conduceau autoturisme după ce au consumat băuturi alcoolice.

La data de 6 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Rurale Beltiug, au identificat, în trafic, în localitatea Necopoi, un bărbat, de 55 de ani, din Negrești Oaș, care conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul alcootest, a rezultat o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot, la data de 6 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat pe raza localității Negrești Oaș, un conducător auto, de 47 de ani, din aceeași localitate.

Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a relevat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

În ambele cauze, verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Felicitări!
    Așa, ca să-i stimulez să renunțe la pândă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.