Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

Un nou lanț de cinematografe intră în România. Patru milioane de euro pentru primele săli

Cinemax, cel mai mare lanț de cinematografe multiplex din Slovacia, intră pe piața din România, urmând să deschidă cinematografe în Veranda Mall din București și AFI Brașov, investiție de 4 milioane de euro.

Lansat în 2006, Cinemax are o rețea de 13 cinematografe multiplex în 12 orașe din Slovacia, totalizând 65 de ecrane și peste 11.000 de locuri.

 

„Suntem încântați să anunțăm intrarea pe piața din România a companiei Cinemax. Noile multiplexuri se vor deschide la începutul anului 2019 cu tehnologie de ultimă oră și vor oferi o nouă experiență clienților, oferindu-le acestora un spațiu suplimentar între fotolii precum și saloane VIP. În ceea ce privește investițiile, ne uităm la aproximativ 4 milioane de euro în ambele locații. Aceste locații reprezintă un prim pas către dezvoltarea brandului nostru în România, unde ne vom extinde rețeaua și vom căuta să ne dezvoltăm cât mai mult posibil cota de piață”,a declarat Michal Drobny, director general.

Și lanțul austriac de cinematografe Cineplexx, care s-a extins puternic în ultimii ani în special în zona Balcanilor, este anunțat ca urmând să intre și în România, în centrul comercial Shopping City Satu Mare, dezvoltat de grupul NEPI Rockcastle și planificat pentru inaugurare la finalul acestui an. În România, cel mai mare operator de cinematografe este Cinema City, controlat de lanțul britanic Cineworld.

Sursa – profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.