Ultima actualizare: azi, 23:16
Locale

Vești bune pentru sătmăreni. O nouă cursă Wizz Air Satu Mare – Londra

Începând de astăzi, 30 octombrie, odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, operatorul aerian Wizz Air a crescut frecvența zborurilor săptămânale spre Londra, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Astfel, numărul curselor spre capitala britanică se ridică la 3, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Astăzi, marți, 30 octombrie, aeronava care i-a transportat pe pasageri la Satu Mare, a decolat de la Londra la ora 06.50 și a aterizat pe Aeroportul Satu Mare la ora 11.35. De la Satu Mare spre Londra, aeronava a decolat la ora 12.05 și va ateriza la Londra la ora 13.00. Orele reprezintă ore locale atât în Marea Britanie cât și în România.

Aeronava de tip Airbus A320, cu o capacitate de 186 de locuri a adus astăzi la Satu Mare 163 de pasageri și a zburat spre Londra – Luton cu 167 de pasageri.

WIZZ a lansat prima conexiune internațională a Aeroportului din Satu Mare în octombrie 2016. De la începutul operațiunilor din Satu Mare, Wizz Air a transportat pe ruta sa spre Londra Luton peste 68.000 de pasageri.

Începând cu data de 1 aprilie 2019, compania Wizz Air va creşte frecvența la 4 zboruri săptămânale, pe această rută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.