Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Accidentul grav de la Terebești: concluzia polițiștilor

Polițiștii au deschis dosar penal în cazul accidentului de la Terebești, în urma căruia două persoane de 24, respectiv 25 de ani, au fost grav rănite.

 Concret, în cursul serii de ieri, luni, 29 octombrie, în jurul orei 18.00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în afara localității Gelu.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din oraș Tășnad, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra autoturismului răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea grava a conducătorului auto și a unei tinere, de 24 de ani, din aceeași localitate, care se afla în calitate de pasager în auto.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.