Ultima actualizare: azi, 10:01

Locale

VIDEO. Am bătut toate recordurile din Satu Mare. Clipul cu 10 milioane de vizualizări!

Am bătut toate recordurile din Satu Mare! Clipul de pe canalul Youtube al PortalSM cu cei 14 pui de labrador a bătut toate recordurile la vizualizări, fiind de departe cel mai vizionat clip din judeţul Satu Mare. Locul doi se află la mare distanţă, având 2,5 milioane.

Clipul “Cum să hrănești 14 căței. Satu Mare” a fost postat pe canalul PortalSM în data de 2 noeimbrie 2016.

Imaginile îi surprind pe cei 14 pui ai Alissei, labradorul ciocolatiu din judeţul Satu Mare, cum mănâncă. Fiecare pui are propriul bol, iar propietarii sunt atenţi ca fiecare să îşi mănânce porţia astfel încât dezvoltarea lor să fie armonioasă şi echilibrată.

Femela, Alissa, în vârstă de trei ani, de la canisa Claus Web, a fost împerecheată cu masculul Nero, de culoare neagră de la aceeaşi canisă, iar rezultatul i-a uimit atât pe proprietari cât şi pe crescătorii din labradori din Satu Mare. Nero este campion naţional la categoria Junior.

În medie, labradorii nasc între 8 şi 10 pui, fiind cazuri când se trece peste 10 micuți, însă niciun crescător de labradori nu știe să se fi născut 14 puiuți la o femelă. Alissa a adus pe lume trei masculi negri, trei femele negre, trei masculi ciocolatii şi cinci femele ciocolatii.

“De obicei femelele nasc între 8 şi 10 pui. Noi nu am mai avut astfel de cazuri cu atât de mulţi puiuţi”, a declarat medicul veterinar Vlad Condurache, cel care a supravegheat sarcina.

2 comentarii

  1. Daca ti-e foame Răspunde

    Ce realizare !!!!….nu mai aveti cu ce sa umpleti paginile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.