Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. Clip anti-referendum, viral pe internet. Oamenii sunt îndemnați să rămână acasă

Un videoclip anti-referendum, inspirat din serialul Povestea Slujitoarei, a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Titlul clipului este “Copiii referendumului”, iar în imagini apar mai mulți copii educați într-o societate distopică. Aceştia sunt chestionați cu privire la evenimentul care va avea loc pe 6 și 7 octombrie, înainte să meargă să asiste la arderea pe rug a unei eretice, pe un câmp împânzit de ruguri, din apropierea Casei Poporului. De asemenea, clipul include simboluri ale PSD precum cei trei trandafiri sau sloganul “Îndrăznește să crezi”.

În imagini, un grup de copii “educați” într-o societate fascistă sunt puși să recapituleze “ce sărbătorim noi în 6 și 7 octombrie” (“referendumul pentru definirea familiei”), înainte să meargă să asiste la arderea pe rug a unei eretice, pe un câmp împânzit de ruguri, în apropierea Casei Poporului.

Spotul se încheie cu mesajul “Depinde de noi ce viitor le pregătim. Dacă vă pasă, stați acasă”.

Sursa – Hotnews

4 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Un singur lucru bun a reușit să facă PSD să stârnească imaginația românului. Câte bancuri, pamflete,parodii,etc pe seama PSD sunt de cartea recordurilor. Și muniție se primește zilnic, campioană absolută fiind Toncila

  2. Mae Răspunde

    Da și portal o clacă de Deștepții ce mai puneți prostia asta doamne ferește ???

  3. Rodica Răspunde

    Videoclip de prost gust al agentiei de publicitate care nici macar nu stie ca in ziua referendumului nu se sarbatoreste nimic ; iese la vot cine vrea , voteaza cum vrea , si-apoi …. beneficiaza de vot cine trebuie ! Cu siguranta autoarea canadiana a povestii slujitoarei s-ar cruci sa vada ce …. asocieri putem face ! O povestioara destul de … greuta pentru copii implicati in acest spot , care sigur habar n-au si n-ar putea sa explice care este de fapt continutul si forma a ceea ce se intampla ! Daca am ajuns sa implicam si copii in toate porcariile adultilor , vai de noi !

  4. Alex Răspunde

    E urat sa amestecam copiii in troaca asta politica. Noi ar trebuie sa-i invatam bine nu sa-i derutam si facem sa nu mai aiba incredere in nimeni si in nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.