Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Zeci de amenzi și 16 permise reținute la Satu Mare, într-o singură seară!

Nu mai puțin de 16 permise de conducere reținute și peste 70 de sancțiuni contravenționale aplicate, este bilanțul acțiunii organizate de polițiștii rutieri sâmbătă, 29 septembrie, pe raza municipiului Satu Mare.

În seara zilei de 29 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Satu Mare au organizat și executat o acțiune cu scopul prevenirii și combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool de către conducătorii auto, precum și pentru sancționarea contravențiilor comise la regimul rutier în municipiul Satu Mare.

Astfel, pe parcursul desfășurării acțiunii polițiștii rutieri au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 34 235 de lei. Din totalul de 16 permise reținute de către polițiști, 10 au fost reținute pentru depășirea limitei legale de viteză, iar 6 pentru consum de alcool.

În cazul a cinci conducători auto, cu vârste cuprinse între 39 și 68 de ani, toți din municipiul Satu Mare, polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, deoarece testarea cu aparatul alcooltest a indicat concentrații alcoolice cuprinse între 0,47 mg/l și 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.