Ultima actualizare: azi, 22:22
Locale

Hoții intră în apartamentele sătmărenilor! Doi infractori au fost deja prinși de polițiști

Atenție! Hoții intră în apartamentele din Satu Mare. În cursul zilei de 28 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reușit identificarea autorului furtului comis pe raza municipiului Satu Mare, în data de 18/19 septembrie.

 La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au sustras dintr-un apartament, prin escaladarea unui geam lăsat deschis, o sumă de bani.

În urma activităților specifice și a măsurilor întreprinse de polițiști, aceștia au reușit prinderea persoanei bănuite și identificarea acesteia, ca fiind un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Satu Mare.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autorul a avut și un complice, în persoana unui tânăr, de 20 de ani, tot din Satu Mare.

Față de autorul furtului s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de complicele acestuia s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.