Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Accident în municipiul Satu Mare. Biciclist lovit de o mașină în sensul giratoriu

Un biciclist, de 69 de ani, a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs ieri, 14 noiembrie a.c., pe raza municipiului Satu Mare.

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în municipiul Satu Mare. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism la intersecția cu sens giratoriu a străzilor Prahovei, Inăului și Dariu Pop, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație, accidentând un bărbat, de 69 de ani, care circula în calitate de biciclist în sensul giratoriu.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului, de 69 de ani, din municipiul Satu Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.