Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Accident mortal! Un bărbat care lucra la modernizarea unei străzi din Satu Mare, strivit de un utilaj

Un accident teribil de muncă a avut loc la începutul acestei săptămâni în municipiul Satu Mare. Un bărbat a fost lovit violent de o benă basculantă.

Accidentul a avut loc în cursul zilei de marți, 30 octombrie. Un bărbat, în vârstă de 69 de ani, care lucra ca șofer pe un autocamion și aducea materialul necesar pentru reabilitarea trotuarului de pe strada Wolfenbuttel din municipiul Satu Mare, a fost izbit în cap de bena basculantă în momentul în care a coborât din cabină pentru a regla tocmai partea autocamionului care i-a adus, în doar câteva secunde, sfârșitul.

Acesta a fost preluat imediat de un echipaj medical însă lovitura s-a dovedit a fi mult prea puternică. Nefericitul eveniment a fost confirmat, pentru Portal SM, de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare.

Reprezentantul ITM, Ioan Flore, a declarat, pentru Portal SM, că în urma accidentului bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe. De la UPU, s-a decis transferul la Timișoara, însă bărbatul a decedat pe drum din cauza unui traumatism cranio-cerebral.

,,Dosarul este în cercetare. Cum bărbatul a fost angajatul unei firme din Satu Mare, incidentul se va înregistra sub formă de accident la locul de muncă”, a mai declarat Ioan Flore, pentru Portal SM.

O mare de candele au fost depuse de apropiații bărbatului, la locul tragicului accident de pe strada Wolfenbuttel.

2 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Mda, a fost lovit de oblonul benei , nu de bena ! Lucrul haotic ,fara supraveghere si echip de protectie caracterizeaza firmele istea – unde-i ITM-ul inafara de momentul cand se intampla tragedii ? isi nr.spaga ?

    • abc Răspunde

      Dar de ce nu pui problema mai degrabă așa, de ce era nevoie să lucreze omul la 69 de ani? Oricum protecția muncii în țara asta este ceva opțional, facultativ ca și respectarea codului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.