Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Acțiune silvică pe raza județului Satu Mare. Polițiștii au aplicat amenzi de mii de lei

O acțiune desfășurată de Polițiștii oraș Ardud pe linie silvică la data de 10 noiembrie a.c., s-a finalizat cu 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 725 de lei și material lemnos confiscat.

Concret, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au desfășurat o acțiune pe linie silvică acționând pe DN 19A. Cu ocazie activităților desfășurate, polițiștii au controlat 6 autovehicule, care transportau material lemnos și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 725 de lei.

Totodată, au depistat o autoutilitară condusă de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, care transporta mai mult material lemnos decât era înscris în avizul de însoțire.

În cauză, polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos, care nu era trecut pe aviz și sancționarea contravențională a susnumitului.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Si in 11 noiembrie de ce nu au iesit din birou ?
    Inteleg ca acum camionagii pot continua….?!
    Si ne mai miram ca padurile sint rase la propriu !

  2. Rodica Răspunde

    Ce paduri ? Parcuri nationale , protejate prin ….LEGE ! Da suntem prea ocupati cu ….LEGILE JUSTITIEI , ca sa observam toate aceste lucruri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.