Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Autorul dublei crime era sub control judiciar. A intrat și peste o femeie!

Noi informații în cazul dublei crime de la Satu Mare unde un tată şi fiul său imobilizat la pat au fost ucişi cu sânge rece. Autorul crimei înfiorătoare avea antecedente şi era plasat sub control judiciar.

Potrivit datelor din anchetă, în urmă cu aproximativ o lună, bărbatul în vârstă de 34 de ani acuzat de dublă crimă din Satu Mare a intrat peste o femeie în casă, cel mai probabil cu intenţia de a o jefui, spun anchetatorii.

Bărbatul s-a speriat când a fost surprins de femeie în casă şi a fugit, dar la scurt timp poliţiştii l-au identificat şi l-au dus în fața procurorilor, care au hotărât să fie cercetat sub control judiciar.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a recunoscut faptele.

Captură foto – Știrile Protv

7 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Ei bine, procurorul care l-a lasat liber ar trebui acuzat de favorizarea infractorului sau chiar de favorizarea in concret a crimei comise de cel lasat liber.
    Daca l-ar fi inchis macar pentru 30 de zile aceasta oribila crima putea fi evitata.
    Fata de aceste gunoaie ale societatii nu trebuie avut mila.

    • Roland Răspunde

      Un stat democratic are reguli sprijinite pe trei entitati: legislativul, executivul si justitia. Asta era valabil inca din grecia antica, la noi de cand Teleormanul e la putere nu. Cu alte cuvinte, ce era sa faca judecatorul de drepturi si libertati cand el judeca dupa comanda?

      Daca una dintre cele trei entitai este slabita se ocupa alta de vidul creat

    • Teo Răspunde

      Exact! Subscriu!

  2. Nino nino Răspunde

    De ce esti rau? Saracul procuror, suflet mare, l-a lasat liber pentru ca nu-i asa, baiatul ala nu prezenta pericol social! Eu i-as pune in aceeasi celula!

  3. cârcotaş Răspunde

    Când pătrunde în domiciliul cuiva nu-l poţi lăsa liber pentru că curajul de a pătrunde în casa cuiva arată multă determinare iar hoţul prins asupra faptei poate recurge repede la crimă.Au fost destule cazuri.Procurorul ar trebui sancţionat.

  4. Cristian Răspunde

    Nu e nimic ciudat. Aceste fenomene decid soarta unor oameni un procuror analfabel care stie alfabetul pina la litera B. Doar el stie cum doarme acum noaptea????

    • Pop Ioan Răspunde

      Nu-ti fa probleme.Doarme foarte linistit.Este intangibil.Nu exista lege pe baza careia sa pota fi “tras la raspundere”.Corb la corb nu-i scoate ochii.Azi eu,miine sau poimiine tu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.