Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Bărbat prins cu 5.000 de petarde pe o stradă din municipiul Satu Mare

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au depistat un bărbat din Satu Mare care transporta 5.000 de articole pirotehnice fără documente legale.

Marți, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, aflat în misiune în municipiul Satu Mare, a oprit pentru a legitima, pe o stradă din municipiu, o persoană de sex masculin care transporta un colet voluminos.

Persoana a fost condusă la sediul Serviciului, unde a fost legitimată ca fiind Mihai L., în vârstă de 32 de ani, din Satu Mare, iar în colet au fost descoperite 5.000 de petarde cu trei focuri, inscripționate CORSAR, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Articolele pirotehnice, în valoare de 1.000 lei, au fost ridicate urmând a fi predate către IPJ Satu Mare – Serviciul arme, explozivi și substanțe periculoase.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului de comercializare a articolelor pirotehnice.

Sursa – Poliția de Frontieră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.