Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul grav din Lazuri. Concluziile Poliției

Două femei, de 48, respectiv 59 de ani, din Germania au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă seara, în localitatea Lazuri.

Cele două femei au rămas încarcerate, acesta fiind extrase de către pompierii de la ISU Satu Mare. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Ce spune Poliția:

La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Lazuri. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că o femeie, de 48 de ani, cetățean german, conducând un autoturism pe fondul neacordării priorității de trecere la indicatorul STOP, a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Lazuri.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a șoferiței, de 48 de ani, și a unei pasagere care se afla cu acesta în autoturism, de 59 de ani, tot cetățean german. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.