Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Dăncilă a făcut anunţul! Gabriel Leş, propus ministru al Apărării

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat oficial că sătmăreanul Gabriel Leş este propunerea pentru postul de ministru al Apărări.

“La MAPN, după cum știți, Mihai Fifor și-a dat demisia și se va ocupa de departamentele din cadrul partidului. Lasă un minister la cheie. În această funcție l-am propus pe Gabriel Leș. Are experiența necesară, deoarece a mai condus ministerul”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ședința CEx a PSD.

Tot în şedinţa de astăzi s-a decis remanierea mai multor ministri printre care sătmăreanca Ioana Bran de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

13 comentarii

  1. Un om Răspunde

    De ce ștergeți comentariile????????

    • Rodica Răspunde

      Sa-ti raspund eu – pentru ca ai atins un punct sensibil , care , poate , duce undeva si nu e bine , sau ai folosit un limbaj prea colorat ! Am patit acelasi lucru legat de subiectul cu pesta porcina , cand mi-au fost sterse 4 postari in care dadeam nume si vinovati pentru aceasta situatie creata artificial , din care statul roman sa aiba doar de pierdut !

  2. Mae Răspunde

    Macao o sà fim aparatii de vin ceva bomboane de la rusi

  3. El greco Răspunde

    Comuniștii ăștia nu se dezic!! Aceiași lingăi sunt rotiți mereu!!!

  4. Unu Răspunde

    E mult mai bun actualul ministru Fifor decât Gabriel Leș.

  5. abc Răspunde

    Nici acum n-am înțeles care a fost motivul numirii lui prima dată la MApN, apoi de ce a fost schimbat. Acum chestia asta cu revenirea lui în funcție deja este mister total pentru mine. Dar parcă pocăiții nu au voie să facă politică, nu? Numai întreb așa pentru un prieten.

  6. Jan Răspunde

    Nu e nimic de neinteles.
    Se apropie alegerile.
    Partidul are nevoie de muuuuuulte tiparituri .
    Dl. Les a pus deja utilajele la incalzit….

  7. Rodica Răspunde

    Ura , am ajuns de unde am pornit ! Asta inseamna ca , la o urmatoare remaniere , duduia Bran are sanse sa revina din nou pe la vreun minister ! Doamne , ce-am ajuns ; sa ne lasam condusi de niste incompetenti , incapabili , hoti si nerusinati ! Nu reusesc sa inteleg un lucru – cum naibii iesim la proteste pentru legile justitiei , dar pentru a-i ….matura pe dragnea( am scris intentionat numele cu litere mici pentru a-mi arata …respectul pentru acest …gunoi uman) si compania , ne rezumam doar la a posta comentarii si injurii la adresa lor ! Pana cand mai suportam ?

  8. amin Răspunde

    ciorbita reincalzita :))))))))))

  9. Robu' Răspunde

    Adica, pe pocait, odata l-au remaniat, de bun ce era ca ministru, si acum l-au „reevaluat” ca pe vremea lui Base?! Deci ceva ce nu a fost bun odata, e bun a doua oara?! No’ nu-i bai ca daca ajunge, apuca sa rezolve toate surioarele si fratiorii din trib, in functii, c-or mai fi ramas cativa pe dinafara!

  10. Satu Mare Răspunde

    Ar trebuii unul din cei de pe margine care stă și se uită la el cum își plimbă fizicul durduliu, să fie în locul lui. Unul care a fost întrun poligon, care a pus mâna pe o pușcă, care are ce comentarii pro sau contra să aducă când este vorba de apărarea țării.
    Uitați-vă ce miniștrii au SUA sau RUSIA !!!!!!!

  11. gheorghe Răspunde

    Daca pana acum nu ati inteles nimic din ceea ce face drac…nea atunci nici de acum inainte nu veti intelege NIMIC!!!EL FACE CE VREA!!!El este un zeu al psd-istilor si face ce vrea in Romania.Are langa el o sleahta de politruci(e)care ar merge pentru el pana in panzele albe. Stiti de ce?Pentru ca le-a daruit ceea ce nu visau NICIODATA.Ce?Visa vreodata olguta ca va ajunge ceea ce este acuma?NUUUUU!!sau Dancila visa vreodata ca neam de neamul ei va fi prim ministereasa?Never…Sau ceilalti,multi dintre ei sub nivelul mediu al unui om de rand!!!! ,,El urca pe cine vrea si coboara pe cine vrea””Nimeni nu-i poate sta inainte.Opozitia? Care opozitie?…aceea care este ca un floc in fata……Aceea care nu este capabila sa se uneasca intr-un singur partid(nu mai zic de ideologii ca …aste sunt lucruri necunoscute de catre TOTI politicienii).Pana nu vor sta la masa dezinteresati de scopuri meschine cu iubire natiunea romana,fiind capabili sa treaca peste orgolii si mandrie draceasca…repet pana atunci nu vom avea o opozitie adevarata!!!Doar asa apa de ploaie…fiecare cu gasca lui,fiecare cu interesele lui si Romania lasata pe mana acestor nemernici fara scrupule!!!Si oamenii de rand chear daca sunt impotriva psd-ului voteaza care cum se nimereste…..Prag electoral de 30% si atunci vor fi nevoiiti sa se uneasca …altfel nu intra in parlament.Lege pentru cei care vor se mute dintr-un partid in altul…pierzi mandatul si nu mai ai voie sa fii ales in urmatorii 100 de ani!!!Ca si la americani…nu coduc bine democratii ii alegem pe republicani… La noi daca psd-ul va avea 20% se uneste cu alde 12% cu ponta 7% si cu vesnicul partid de guvernare udmr 7% si uite cum au facut o majoritate cu care pot guverna.Pai mai sunt niste parlamentari liberi care stau in asteptarea ofertelor …care da mai mult pentru ala votez.Cam asa merge democratia in Romania!!!Cineva va trebui sa schimbe asta.Sper ca nu am lezat pe nimeni cu acest comentariu,iar daca am facut-o imi cer mii de scuze!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.