Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

FOTO. Gabriel Leș, noul ministru al Apărării, a depus jurământul la Cotroceni

Noii membri ai Cabinetului Dăncilă, printre care și ministrul sătmărean Gabriel Leș au depus jurământul de investitură marţi, la ora 15.30, la Palatul Cotroceni.

Președintele a semnat decretele de numire în funcție a șapte noi miniștri: Ecaterina Andronescu – ministru al Educaţiei; Gabriel Leș – ministru al Apărării Naţionale; Marius Budăi – ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale; Niculae Bădălău – ministru al Economiei; Daniel Breaz – ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale; Alexandru Petrescu – ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale și Constantin-Bogdan Matei – ministru al Tineretului şi Sportului.

Premierul Viorica Dăncilă a convocat membrii cabinetului la o reuniune de lucru la sediul Guvernului, imediat după încheierea ceremoniei de depunere a jurământului de către noii miniștri.

La depunerea jurământului au asistat premierul Viorica Dăncilă și o parte a miniștrilor aflați deja în funcție: Viorel Ştefan, Teodor Meleşcanu, Rovana Plumb, Natalia Intotero, Eugen Teodorovici și Ştefan Oprea.

16 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Aruncat de rău și luat de bun. Dacă nu ar fi de plâns ar fi comedie de nota 10. Abia aștept ziua când vor plânge și alegătorii ciumei PSD. La cum se văd lucrurile nu voi aștepta prea mult.

  2. Driver Răspunde

    Ai foarte MARE drepate.
    Chestie de timp si se prabuseste tot datorita psd.
    Un om zero barat

  3. Lică Răspunde

    Pastorul pus ministru in fruntea armatei!!! Chiar de centenar! Rusine Dragnea! Interesul tau financiar mai presus de interesele tarii si ale poporului roman!

  4. abc Răspunde

    Lică, poate știu ei ceva acolo sus în aerul rarefiat al Bucureștiului ce mintea noastră înceată ardelenescă nu pricepe, poate numai Dumnezeu ne mai poate ajuta.

  5. Rodica Răspunde

    Eu stiu ca , anumite confesiuni ( din marea …..familie a pocaitilor) refuza chiar sa puna mana pe arme , refuza serviciul militar , invocand tocmai considerente religioase ! Si-atunci , cum sa-l pui pe ditamai pastorul , sef peste Armata Romana ? Un civil care n-are nici in clin , nici in maneca cu pregatirea militara ajunge intr-un minister atat de ….sensibil ! Noi chiar nu mai avem vindecare ! Mare pacat de toti ostasii si generalii romani cazuti pe front pentru apararea tarii ; mare pacat pentru toti veteranii de razboi ai acestei natii – cati au mai ramas – cum am ajuns sa ne batem joc de toate simbolurile si institutiile in care mai speram !

    • y Răspunde

      @Rodica, la unele confesiuni pocăite după cunoștiințele mele nu se votează absolut deloc.

      • Rodica Răspunde

        Da , si mai sunt si ….categoriile acelea care refuza orice serviciu medical ! Ma mir ca n-au gasit unul din asta sa puna la ministerul sanatatii !

    • Pop Răspunde

      ii pocait ? iehovist ? sau ce stil de kung-fu reprezinta ?

    • nick Răspunde

      rodi draga adventistii nu pun mana pe arme martorii lui Iehova refuza donarea de sange penticostalii cred in darurile Duhului Sfant baptistii cred in botezul in apa ortodocsii in credinta dreapta stramoseasca catolicii in biserica univerlsala si fecioara maria facatoare de minuni reformatii au facut prima reforma sola scriptura dar toate astea le gasesti pe google daca vrei Chiar aveai comentarii interesante dar sa judeci un om dupa cladirea unde merge sa se roage esti ca si tanti de 56 de ani de la et.5

      • Rodica Răspunde

        Nu judec omul dupa cladirea in care merge , dar persoane din anturajul acestui oportunist (sigur nu e singurul) care-i cunosc convingerile si actiunile (nu cele de fatada)spun ca nu are ce cauta in asemenea functii ! Am sustinut mereu ca nu are importanta religia , sexul , limba materna , ci doar caracterul si buna pregatire profesionala a persoanei respective , apta pentru investitura responsabila pe care o primeste . Ori , cand una ….predici , si alta faci , cand te schimbi mai ceva ca si cameleonul , nu cred ca ai dreptul ( cel putin moral ) de a fi reprezentantul unei astfel de institutii ! Si-apoi de cata demnitate si mandrie (in sensul bun) dai dovada odata ce ai mai fost in functia respectiva , dar din …..anumite motive ai fost remaniat ca dupa ceva timp sa te-ntorci tot acolo! Nu cred ca acesta este ….modelul de care are nevoie armata ! In rest , din partea mea se poate inchina si la … soare , ca nu ma intereseaza !

  6. Bor Răspunde

    Asta a participat cu altii inclusiv cu un pocait la bagarea in puscarie pentru preamarire impreuna cu un tav fost ofiter dga…actual consilier …

  7. Gogu Răspunde

    Hahalerelor ce sunteți, toți postacii! Îngrămădiților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.