Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Un nou teren de sport modern la o școală din municipiul Satu Mare

Un nou teren de sport sintetic a fost finalizat la Colegiul Național „Doamna Stanca” din municipiul Satu Mare.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de administratorul public, Maskulik Csaba, au efectuat marți, 20 noiembrie, o vizită de lucru la Colegiul Național „Doamna Stanca” pentru a verifica modul în care au fost efectuate lucrările.

Printr-o investiție de 257.000 de lei a fost realizat un nou teren de sport modern la o unitate de învățământ din municipiu. Terenul sintetic poate servi mai multor scopuri educative, pe el fiind practicate de cei 800 de elevi ai școlii sporturi precum fotbal, handbal, baschet și volei.

„Am dat în folosință noul teren de sport de la Colegiul Național „Doamna Stanca”. Printr-o investiție de 257.000 de lei a fost realizat un nou teren de sport modern la o unitate de învățământ din municipiu. Pentru că a trecut vremea terenurilor de sport pe zgură sau praf, pe care făcea sport generația mea, am realizat mai multe proiecte privind modernizarea terenurilor de sport la unitățile de învățământ. Dacă vrem să avem o generație puternică, tânără și care să facă performanță, atunci trebuie să ne îngrijim de sănătatea tinerilor noștri și tocmai de aceea aceste investiții în sport constituie o prioritare pentru noi”, a declarat Kereskényi Gábor.

Lucrările au fost achitate integral din bugetul local, valoarea lor fiind de 257.000 lei. De asemenea, Primăria Municipiului Satu Mare a mai alocat Colegiului Național „Doamna Stanca” și suma de 16.000 de lei, necesară pentru achziționarea sistemului antiefracție.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.