Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Haine pe copaci pentru cei nevoiași, la Satu Mare. Au mai rămas două geci!

Campania ”Haine pe copaci” s-a dovedit a fi un succes și la Satu Mare. Din 22 noiembrie și până astăzi au mai rămas doar două geci în copacii din centrul Sătmarului.

Inițiativa îi aparține Larisei Mircea, o sătmăreancă ce a dorit să ajută oamenii nevoiași din oraș.

,,Mămici, de câteva zile ma tot bate gândul sa ajut și eu intr-un fel nevoiașii acestui orășel. Se face lucrarea aceasta și in alte orașe și chiar are succes. Fiecare avem acasă o geaca groasa pe care ori nu o purtam, ori o ținem degeaba prin saci depozitată. Fac eu rost de geci, atât de geci pentru copilași , dar mai ales pt oamenii străzii. Am nevoie de ajutor, câteva zeci de minute, de mămici care sa ma ajute sa le distribui. Va las o poza ca sa înțelegeți la ce ma refer”, a fost mesajul sătmărencei, la inițierea campaniei.

Dacă mai aveți geci și fulare pe care nu le folosiți, le puteți așeza pe copaci, ca cele din imagine. Ar putea fi de folos cuiva.

 

2 comentarii

  1. mfl Răspunde

    Exact de hainle voastre duc aia lipsa, ca la tigani, puneti-le si niste bani in scorburi redusilor. La ce naiba tot investim in centre si ajutoare sociale

  2. y Răspunde

    Duminică puteți merge la piața de vechituri, le veți găsi pe toate acolo. Muiere naivă, se vede că nu ai treabă cu ei zi de zi. Mă rog, intenția de a face bine contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.