Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Iluminat public pe LED în 3 cartiere din Satu Mare. Investiție de peste 2 milioane de lei

Primăria Municipiului Satu Mare a finalizat un proiect ambițions pentru extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în 25 de locații, curți interioare și parcări din cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II.  Extinderea reţelei de iluminat stradal a fost făcută atât în parcările recent amenajate, dar și în curțile interioare care urmează să fie modernizate.

Marți, 20 noiembrie, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba, alături de specialiștii din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și reprezentanții firmei care au efectuat lucrările, au realizat recepția lucrărilor desfășurate în cele 25 de locații.

„Prin acest proiect au fost montați 413 stâlpi și 464 de corpuri noi de iluminat Philips, cel mai mare producător mondial de corpuri de iluminat de înalta performanță cu LED-uri. Investim în modernizarea iluminatului stradal, care va conduce la creşterea siguranţei publice în oraşul nostru, precum şi la reducerea cu 77% a consumului de energie electrică.  Vom continua să investim pentru extinderea și modernizarea iluminatului public și în alte zone din oraș!”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare a mai depus în cadrul Programului Operațional Regional 4 proiecte pentru reabilitarea energetică a sistemului de iluminat cu o valoare de 4 milioane de euro.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

3 comentarii

  1. Maria Răspunde

    Va invit sa vedeti lipsa iluminatului public la intrarea in cartierul Micro 17 in spatele blocurilor UH9,11,13 bezna totala parcarea e un dezastru de la demolarea garajelor. Nu inteleg ce minti luminate incep o investitie in trei cartiere dar nici unul nu e terminat complet se investeste haotic se incep zece lucrari deodata in trei cartiere fara a se termina modernizarea in intregime a unui cartier dupa care sa se treaca la urmatorul. Sa nu mai spunem de viteza melcului cu care se termina modernizarile. Rusine conducerii Primariei Satu Mare nu este cu nimic mai presus decat precedentele.

  2. Hotca Răspunde

    Nu fi nebuna mai femeie! Pas cu pas – cum spunea nea Iohanis. Daca fiecare din 90 incoace facea cat face Gaby am fi peste Nyireghaza! Sau chiar esti oarba? Sau pesedista? Dar tot timpul e loc de mai bine 🙂

  3. satmarean Răspunde

    Ce o sa mor de ras cand o sa faca vre-un tampit petitie ca este lumina puternica si i-l deranjeaza :)). Mai bine punea si cateva camere de supraveghere, ca din ce stiu eu nu prea sunt in aceste cartiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.