Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Cine este tânăra ucisă împreună cu fiica şi mama sa pe podul din Ovidiu

Roxana Cumpăratu este tânăra mămică ucisă seara trecută pe podul din Ovidiu de șoferul din Negrești-Oaș, informează observator.tv. În teribilul accident a murit şi fetiţa Roxanei, în vârstă de 3 ani, dar şi mama ei.

Tânăra, în vârstă de 31 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai, împreună cu mama sa, care se afla pe scaunul din dreapta, o altă femeie care era în spate şi fetiţa sa care era aşezată într-un scaun special, ancorat în centura de siguranţă, pe banchetă.

Cele trei se îndreptau dinspre Constanţa spre Tulcea când, la un moment dat, pe podul din Ovidiu, maşina lor a fost spulberată de un şofer beat care conducea un SUV Mercedes ML cu o viteză de peste 100 de km/h. Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, pe DN 2A, la ieşire din Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, pe podul din localitate.

Reamintim că negreşteanul de 33 de ani, vinovat de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța), este băiat de bani gata. Ionuţ. M. provine dintr-o familie care are lucrări la autostrada din județul Constanța. Cunoscuţii spun că în general era o persoană liniştită, astfel că nu îşi pot explica fapta sa. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ziua de Constanţa a prezentat primele imagini cu el în cătuşe.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina  dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

Negreșteanul lucrează la o firmă care execută lucrări pe autostradă.

3 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Inchisoare 10 ani

  2. passenger Răspunde

    FMM sobolan las … mai si fugi de la locul nenorocirii facuta de tine. Sper sa ai parte numai de chinuri in viata asta, jeg ce esti!

  3. Nimeni Răspunde

    Oare cati trebuie sa mai moara din cauza acestor gaini bete fara caracter?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.