Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Polițiștii ce l-au prins pe criminalul din Satu Mare, felicitați

Molnar Ludovic și Morar Vasile, polițiștii ce l-au prins pe criminalul dublului asasinat din Satu Mare au fost felicitați de către primarul Kereskenyi Gabor.

Edilul precizează că profesionalismul și responsabilitatea sunt esențiale în ceea ce privește siguranța cetățenilor.

”Este nevoie de profesionalism şi responsabilitate, pentru a oferi cetățenilor linişte şi siguranţă. Îi felicit pe cei doi polițiști locali, Molnar Ludovic și Morar Vasile, care l-au prins pe suspectul dublului asasinat care a avut loc marți seară în municipiu. Le-am cerut polițiștilor locali să își facă simțită prezența și mai puternic pe străzile din oraș și să pună mereu pe primul loc siguranța cetățenilor”, este mesajul primarului Kereskenyi Gabor.

Reamintim că doi bărbați au fost găsiți morți în propriul apartament din Micro 15, în seara zilei de miercuri. Citiți știrea integrală aici

16 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Da nu asta e treaba lor ? sa prinda criminali ? sper sa astepte si trenu de bucuresti in gara si sa felicite mecanicu ca a ajuns fara evenimente in gara.Daca acum au fost felicitati ,in cazul actritei ucise au fost cumva penalizati ca nu au prins criminalu ?

  2. sebi Răspunde

    Ce bendyeu o făcut kisluka mai barosan ca la vamă , îi bine de bujetar . Mare lucru , o prins și ei un boschetar

    • abc Răspunde

      “Vom fi iarăși ce am fost și chiar mai rău decât atât” scria acum câțiva ani “Cațavencu”. Ăștia chiar cred ce declară? Ce se autofelicită pe aici pulițaii locali! Criminalul a fost identificat de fosta concubină pe care a atacat-o în spate la stadionul Dinamo de lângă ștrand și a fost imobilizat de niște băieți mai zdraveni, probabil sportivi, care erau pe acolo. Na, atunci a venit cu burta-nainte pulimiliția locală. Restul sunt povești de adormit copii.

  3. blabla Răspunde

    Tulai măi! Și pensionari ăștea alergau după criminal? După cum îl văd obosește numa când se uita la tine. Ăștia au ceva examen de aptitudini fizice?

  4. cârcotaş Răspunde

    După câte am înţeles din presă o vecină grijulie a ţinut sub monitorizare situaţia celor două victime,şi probabil şi alţi vecini.Na,ea ce primeşte?

  5. Unul Răspunde

    Polițistul Morar Vasile, este cunoscut ca o persoană care a făcut contrabandă cu diferite produse prin vama Petea.

  6. dr storm Răspunde

    militienii lui gabor, niste 0/ !

  7. D Răspunde

    De ce va este ciuda, comentati mereu , bravo lor ca asa burtosi si pensionari cum is iau prins, vb aia fi destept 5’min si fa treaba?, din 10 care comentati aici maxim 3 cred ca luati examenul la ei, iar aici sunteti mari smardoi

    • Unul Răspunde

      D, ai gresi când teai exprimat, din cele 10 comentatori consider că macar 6 persoane au 2000 de euro și ar putea cumpara un post la poliția locală.

    • Euthanaius Răspunde

      Da, ptr ca 3 sunt nascuti sa fie militian comunitar. Restul au invatat mai departe si au liceul terminat, eventual 1 daca nu doua facultati terminate.
      Astia au tocit legislatia, au invatat mecanic litera cu litera si virgula cu virgula, au o vedere ca calul: tot inainte tovarasi. Dar daca ii dai o palma si te reptragi 3 pasi face infart pina te prinde. Rebuturi

  8. locala bate nationala Răspunde

    Domnilor felictari..
    asa hulitzi cum sunteti de cei de la militia nationala
    ati dat cu ei de pamant marii specialisti cu academii sau campina/cluj le-ati aratat degetul.
    Bravo. Tot asa. Nu ii mai bagati in seama. Gura lor bate curu.

    • Unul Răspunde

      Locala bate naționala, m-ai bine v-ați duce la magazinul Santec si ar trebui sa vă recuperati vaucerele de vacanță.

  9. D Răspunde

    Unul , dc nu am probe nu pot spune asta, din cate am auzit insa la ultimele angajari chiar era greu si concurenta mare, testele fizice cu bareme serioase,

  10. @unul Răspunde

    @unul – Esti garcea asa-i ..ca organ nu poti fi numit..ala are sange..voi apa..sau nimic in cap
    ba frate du-te tu drac inapoi in Soconzel de unde esti
    ca poate este un magazin satesc acolo si te angajeaza vanzator
    ca altceva dupa ce iesiti din sistem nu cred ca puteti face
    zidar zugrav pantofar agent de paza confectioner sudor sculer matriter
    aia muncesc nu voi RETARZILOR ce ati facut scoala la seral

  11. Rodica Răspunde

    Asta da stire , cu felicitari si premieri ! Tocmai ce aratau cei de la B1TV ca de fapt criminalul a fost prins cu ajutorul unei cetatene de culoare ……, al carei concubin se presupune ca era criminalul , ce-si facea veacul prin zona complexului Dinamo (in zona strandului) si de fapt …..bravii politisti ar fi trimis-o pe aceasta la cautat de probe ( niste adidasi ce i-ar fi apartinut acestuia si rataciti prin boschetii de acolo) ! Asta in timp ce politistii asteptau …probele si mai faceau si ei cate o convorbire la telefon intre timp , ca doar n-or sta sa se plictisesaca pana cauta altii in locul lor !Am ajuns de toata rusinea , faceau misto cei de la tv ca de fapt criminalul a fost prins cu ajutorul civililor sub acoperire (acoperirea politiei) ! X-ulescu ai mare dreptate !

  12. y Răspunde

    Acum 6 ani am depus o reclamație pentru furt din mașină. De vreo 2 săptămâni am primit ceva hârtie că nu mă pot ajuta și au clasat cazul. Concluziile să le tragă fiecare. Îmi pare rău că n-am prins atunci făptașul pentru că astfel nu au putut fi felicitați polițaii din cauza mea. Mea culpa. Data viitoare voi fi mai vigilent. Și promit că o să fac sport mai mult să nu am așa burtă cum are Chișluca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.