Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Accident pe C.A Rosetti. Trafic îngreunat, Miliţia nu încape de presă!

Un banal accident de circulaţie a avut loc astăzi pe str. C.A Rosetti din municipiul Satu Mare. Două maşini s-au ciocnit, iar din câte se pare, şoferii s-au înţeles pe cale amiabilă, nefiind niciun rănit şi pagube nu foarte mari.

Ajuns întâmplător la faţa locului, unul dintre reporterii PortalSM a făcut fotografii, de pe trotuar, doar că un poliţist s-a arătat foarte deranjat de acest lucru şi pe un ton miliţienesc l-a luat la întrebări. Întrebări care sunau mai degrabă a intimidare.

Miliţianul: E bun aparatul?

Reporterul nu spune nimic.

Miliţianul: E bun aparatul?

Reporterul: Da, e bun!

Miliţianul: Ce faci poze, n-ai mai văzut o maşină de Poliţie?

Reporterul: Poftim?

Miliţianul: N-ai mai văzut maşină de Poliţie? Ce faci poze?

Reporterul: N-am înțeles, care e problema că fac poze?

Miliţianul: Bine, bine! (pe ton ameninţător, în timp ce se uita fix la reporter)

Reporterul: Nu bine, bine!

În momentul în care reporterul a pornit telefonul pentru a-l filma, viteazul miliţian s-a urcat în maşină şi a plecat.

Răspuns pentru miliţian

Ba da, domnule miliţian, reporterul nostru a văzut maşini de poliţie mai ales când îl chemaţi să vă promoveze acţiunile, când îl rugaţi să vă fotografiereze radarul pistol, sau noile dotări. A văzut maşini de poliţie accidentate. A văzut accidente cu decedaţi. A văzut şi poliţisti arestaţi, poliţişti în cătuşe. A văzut și polițiști bravi, curajoși, premiați pentru acțiunile lor. A văzut şi poliţişti care îşi bat soţiile. Şi poliţişti care foloseau maşinile de serviciu în interes personal. A văzut şi a publicat ştiri în care vă lăudaţi cu rapoartele voastre. A publicat şi ştiri critice la adresa poliţiei. A plătit și amenzi pentru depășirea vitezei. Acum se așteaptă să îi depistați traseul pe care circulă zilnic și să îl “ardeți” cu o amendă. Probabil aşa gândeşte un asemenea “om al legii”.

A mai văzut şi miliţieni mai miliţieni decât dumneata, dar a trăit cu impresia că acestea sunt cazuri izolate, ale unor vechi miliţieni care au fost educaţi în această manieră de vreun fost regim,  oameni pe care nu îi schimbă nimeni. Trist este faptul că în cazul de faţă vorbim de un poliţist tânăr, destul de recent angajat în instituţie, și care arată că asemenea comportamente se duc mai departe…

Din păcate, se pare că această atitudine miliţienească nu va dispărea. Să te iei gratuit de o persoană doar pentru că face fotografii pe spaţiul public, deşi are acest drept, cu ce scop? Să arați că tu ești “organul”?

Şi atunci, dragi poliţişti, să nu vă mai miraţi că nu sunteţi simpatici în faţa oamenilor şi că pompierii se bucură de mare încredere şi popularitate.

Redacţia PortalSM

 

30 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Acuma la drept vorbind nu va strica nici voua reporterilor cite o “lectie”, pentru ca atita ii pupati…si-i preamariti , asa cum ati recunoscut, uitind de multe ori ca voi faceti parte din poporul aflat de cealalta parte a baricadei.
    Asa ca pe viitor mai incet cu laude si osanale celor care , de multe ori si in mod abuziv, fac viata grea participantilor la trafic.

  2. Abcd Răspunde

    Exista o baricada ?
    Invechita gandire… cred ca suntem toti in aceeasi barca…

  3. Adi Răspunde

    Care reporter ma?Un simplu om care nu are ce face si se apuca de pozat necazurile oamenilor si va trimite voua pozele pe messenger?
    Sa zica mersi ca nu a dat de pamant politistul cu asa zisul reporter!S-a ajuns la un nivel ca toata lumea e reporter…toti filmeaza,toti fac poze,toti fac reclamatii , toti comenteaza dar nimeni nu cunoaste subiectul…se pare ca suntem artisti la datul cu parerea!
    Nu mai fi tu asa brav si critica politia ca la un moment dat o sa ai nevoie de ei si o sa suni la 112.

    • Pop Corn.EL Răspunde

      Voi va ziceti ”reporteri” si… ”jurnalisti” ???!!!! Jurnalisti din Dex,dar de la punctul 2 !! :::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • Of of Răspunde

      Adi tu esti bolovanu’ din poza? :)) Vai de capu militiei, au angajat o gramada de nimeni drum direct din cluburi, doar cu buletinul! Rezultat? Numai figuri, freze si barbi, profesionalism zero!

  4. goga Răspunde

    Daca ati trimis la locul accidentului un reporter acreditat si care a cerut acordul prelucrarii datelor cu caracter peronal celor implicati in accident, atunci aveti dreptate

    • Gggg Răspunde

      Ce caracter personal ma??? Pe domeniul public?? Labar de serviciu ce esti!! Ca este chestorul condamnat ciocan in poza, asta e caracter personal???

      • goga Răspunde

        Taie-ti singur cablul de la net. Fa un bine societatii. Nu te apuca de scris pana nu dai dovada ca ai citit cat de cat ceva inainte.

  5. pensii speciale Răspunde

    Stimate administrator al acestui site… FELICITARI…pentru tot ce faceti …
    va propun sa da-ti ignore la asemenea gunoaie ce au trecut clasa cu 5…
    au devenit uniformizati caci le-a zic maicutza sa se face militieni…
    se cacau in fundul curtii si acuu se cred mari si tari..
    niste cretini pusi pe hartza cu IQ-ul unui soarece..
    uitati-va la fata lor si va da-ti seama cu cine vorbitzi..
    succes pe mai departe…

  6. Pavel Răspunde

    Scoateți odată și odată traficul ăla infernal de pe C.A. Rosetti. E incredibil ce se întâmplă pe strada aceea, nu poți traversa strada, mașină după mașină, e inuman, parcă e șosea de centură strada asta, noi locuitorii efectiv nu mai putem, nu putem ieși din curți cu mașinile, nu putem traversa strada, domnule primar Kereșkenyi Gabor faceți ceva, este insuportabil ceea ce se întâmplă !!!

    • abc Răspunde

      Hai pe Goga unde este doar 1 metru de trotuar dar și pe ăla vor să-l îngusteze la maxim 70 centimetri specialiștii lui pește! La voi măcar e distanță de 2-3 metri între șosea și casă, dar e revoltător!

  7. penes curcanul Răspunde

    Sa umflat penele pe el din sursa externa sau a facut la campina scoala in 6 luni si a luat repartitie la rutiera sa ajunga ca pedofilul ala de Stan din Bucuresti cacat cu ochi ce esti ma organ fara creier cine te crezi vreun Dumnezeu pe pamant ma smantana la …stii tu ce ..javra

  8. Hhhkkn Răspunde

    Iarasi a facut Chestorul Ciocan accident??? Penalul!!!

  9. amiabila Răspunde

    Pai au venit au vazut si au plecat/accident fara raniti nu ii intereseaza/da prostul nu e prost destul daca nu e si fudul…dobitocul din imagini nici prost nu se poate numi ca ii jignesti pe prosti..sa vina posta cu penzia speciala boilor de 40 .

  10. Dura lex, sed lex !! Răspunde

    ”organ fara creier,dobitocul din imagini,sa ajunga ca pedofilul , Penalul, prostul nu e prost destul, cretini,Labar de serviciu, bolovanu’ din poza” etc !!Suficient incat sa se poata solicita IP-urile si sa se actioneze in instanta!Ok,ia treceti la scuze,dar pe rand!

    • Of of mai mai Răspunde

      Du-te mai, tu si crezi ce scrii? :)) Ia mars si mai bea un deț ca esti in sefraj si delirezi!

  11. y Răspunde

    Ce de comentarii civilizate, decente și mai ales la subiect! Ca la ușa cortului. Dar nu mă miră, asta ați auzit, asta știți. Măi, nu e frumos!

  12. Pici Răspunde

    Miliția ciocu mai mic cu cetățenii că poate zburați la muncă pe santier iobagilor. Oricine poate avea o zi mai proastă, asta înțelg. Drept urmare să-i iertăm și să sperăm că nu o să se mai repete comportamentul. Mai usor cu pălinca și iubiți-va femeia, să nu v-o iubească alții.

  13. Calin Răspunde

    Primăria Satu Mare, redicționați odată și pentru totdeauna traficul greu de pe strada C.A. Rosetti, nu se mai poate așa ceva, uitați -vă cum arată deja asfaltul și în acest an a fost reabilitat, domnule Maskulik Csaba și domnule primar Kereskenyi Gabor, chiar vă bateți joc de locuitorii acestei străzi ???. Suntem efectiv cu nervii la pământ, credeți-ne, nu putem să ne odihnim noaptea de gălăgia precum și de traficul infernal ce este, nu putem traversa strada deoarece circuația este infernală, nu putem ieși din curți cu mașinile, este inadmisibil ceea ce se întâmplă !!!. Luați măsuri urgente, este inadmisibil așa ceva !!!. Nu se mai poate, este un infern !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.